Designkaupat netissä

Huonekalujen hoito on tärkeää

Huonekalujen hoito on tärkeää, jos haluaa niiden pysyvän hyvässä kunnossa ja kestävän pitkään. On erityisen järkevää myös huoltaa kauniit designhuonekalut, sillä hoitamattomana nekään eivät säily uuden veroisena. Huonekalujen hoitoon tarkoitettuja aineita voi ostaa netistä. Tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta. 

Puutarhakalusteet on myös tärkeää huoltaa, sillä huoltamattomana puiset puutarhakalusteet saavat ylleen hometta, sieniä ja halkeilevat. Puutarhakalusteille löytyy muun muassa oma pesuaineensa, jolla kannattaa pestä kalusteet ennen käsittelyä. Käsittelyyn on puolestaan tarkoitettu öljy, joka kyllästää ja suojaa puuta veden imeytymiseltä. Esimerkiksi Room21.fi myy Leather Masterin tuotteita juuri tähän tarkoitukseen.

Huonekalujen tahrojen poisto ja suojaus

Huonekalut on tärkeää tampata säännöllisesti pölyn poistamiseksi, lisäksi niitä on hyvä tuulettaa etenkin pakkasilmassa erilaisten pöpöjen karkoittamiseksi. Näiden lisäksi on hyvä huolehtia huonekaluihin joutuvien tahrojen pikaisesta poistamisesta siihen tarkoitetuilla tahranpoistoaineilla. Tahra poistetaan suihkuttamalla tahranpoistoainetta tekstiilin likaan ja antamalla hetki vaikuttaa. Sen jälkeen hinkataan tahraa niin kauan, että tahra on hävinnyt. Kannattaa aina kokeilla ensin tahranpoistoainetta pieneen kohtaan tekstiiliä niin näkee lähteekö sohvasta väriä. Tällaisia tuotteita valmistaa Leather Master. Netistä tilaamalla löytyy varmasti oikea vaihtoehto.

Puiset huonekalut on myös tärkeä käsitellä, sillä ne tummuvat ja menettävät uuden veroisen ulkonäkönsä. Vahoilla saadaan huonekalu taas hehkumaan ja ne myös suojaavat rasvatahroilta ja lioilta. Kalusteöljy ehkäisee myös huonekalujen kuivumista ja halkeilua. Ei ole kovin iso vaiva tilata huonekalun hoitoaineet netistä ja käsitellä huonekalu verrattuna uuden ostamiseen.

 

Siirry alkuun