Designkaupat netissä

Highball/longdrink

1 tuote 1 kaupasta

Trendikkäät drinkit

Drinkit ja cocktailit ovat juuri nyt trendien aallonharjalla. Isoimpiin kaupunkeihin onkin ilmestynyt jopa pelkästään drinkkeihin keskittyviä cocktailbaareja. Tyylikkäät drinkit henkivät menneen ajan hämyistä glamouria 20-luvun salakapakoiden ja Mad Men -tv-sarjan hengessä. Cocktail kädessä voi hengähtää tyylillä työpäivän jälkeen tai lähteä edulliselle makumatkalle maailman toiselle laidalle erilaisten kirpeiden, makeiden ja raikkaiden makuyhdistelmien kuljettamana. Drinkkien valmistuksessa vain mielikuvitus on rajana, mutta aloittelevan kotibaarimestarin kannattaa turvautua toki myös valmiisiin resepteihin. 

Lasi täydentää drinkkinautinnon

Kotona valmistetut pitkät drinkit eivät tietenkään pääse täyteen arvoonsa ilman oikeanlaisia highball- tai longdrink -laseja. Lasit ovat vetoisuudeltaan noin 20-40 cl. Highball-laseissa kannattaa kiinnittää huomiota tukevuuteen ja etenkin pohjan painoon, jos nauttii mielellään paljon jäitä sisältäviä drinkkejä. Hyvä idea kotona järjestettäviin juhliin on valmistella  vieraiden käyttöön drinkkinurkkaus, mistä löytyy raaka-aineita, niiden mukaan valittuja drinkkiohjeita, valmistusvälineitä sekä tietenkin oikeanlaiset lasit tunnelman nostattamiseksi kattoon. Kirkkaat lasit tuovat juomien omat värit oikeuksiinsa, värilliset lasit taas kattaukseen eloa ja persoonallisuutta.

Netin kattavat valikoimat

Netistä kannattaa tarkastella highball- ja longdrink -lasien valikoimaa ja hintoja, sillä laseja löytyy takuulla jokaisen tarpeisiin. Pelkistetympään skandinaavisempaan makuun soveltuvat esimerkiksi Fablen highball-lasit tai Norrman Copenhagenin longdrink-lasit. Kristallileikkauksia ja värejä kaipaavatkaan eivät varmasti jää nettikaupoilla kuivin suin. Värejä ja rosoisempaa pintaa sekä sitä menneen maailman tarinaa ja tunnelmaa löytyy esimerkiksi leikkisistä Sixties -sarjan laseista. Lasivaihtoehtoja ihmetellessä voi inspiraatiota nostattaa etsimällä netin houkuttelevimmat longdrink-ohjeet ja miettiä, että minkälaisesta lasista ne kaikkein parhaimmalta maistuisivat!

Siirry alkuun