Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Normann Copenhagen
Sagaform
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Hedelmäkulhot

5 tuotetta 1 kaupasta

Käytännölliset ja kodin tyyliin sopivat hedelmäkulhot

Hedelmät ovat mehukkaita sekä terveellisiä ja niitä tulisi olla helpossa paikassa saatavilla. Hedelmien säilytykseen käytettävän kulhon tai korin ei tarvitse olla arkipäiväisen tai mitäänsanomattoman näköinen. Oikealla tuotteella saa helposti tyyliä ja eleganssia omaan keittiöön tai ruokailuhuoneeseen. Hedelmäkorista kannattaa tehdä mahdollisimman kutsuvan näköinen, jotta perheen pienimmätkin saa houkuteltua napostelemaan sen antimia.

Hedelmäkulhoilla mukavaa ilmettä keittiöön

Muovipussit ja rasiat eivät ole kovin tyylikkäitä hedelmien säilytykseen. Mikäli ei halua käyttää omaisuuksia erilaisiin kodin tarvikkeisiin, voi netistä helposti valita edullisemman vaihtoehdon. Hedelmäkulhot on helppo valita oman maun ja mieltymyksen mukaan. Omenat, persikat, luumut ja päärynät sisältävät etyleeniä, minkä tähden ne tulisi säilyttää erillään muista hedelmistä. Mikäpä estää, vaikka hankkimasta kaksi pienempää hedelmäkulhoa, jotta saa banaanit ja muut hedelmät säilymään pidempään. Tarjolla on lasisia ja posliinisia vaihtoehtoja, jolloin niitä voi vaikka yhdistellä kodin muihin astioihin. Ilmavammat korimalliset kulhot näyttävät kevyiltä ja antavat sisustukseen mukavaa ilmettä. Eri muodoista ja malleista voi valita oman tarpeen mukaan. Materiaalin tulisi myös olla helposti puhdistettava, jotta se ei kerää bakteereita.

  • Valitse sopiva väri ja materiaali
  • Valitse helposti puhdistettava materiaali

Kodin tyyliin sopivat hedelmäkulhot helposti netistä

Hedelmäkulhot on kätevä valita ja tilata netissä ilman lukuisten eri kauppojen kiertelyä. Niiden hintaa ja ulkonäköä on helppo vertailla nettisivuilla olevasta valikoimasta. Tuotteita on tarjolla eri jälleenmyyjiltä, joten toimitusaikaan ja muihin tilausehtoihin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Nettisivuilla tarjolla olevat metalliset ja lasiset tuotteet ovat helposti valittavissa ja tuotetta klikkaamalla pääsee lukemaan siihen liittyvää lisätietoa. Valmistajan nimi löytyy tuotteen nimen vierestä. Sivustolla olevien kuvien avulla näkee mukavasti tuotteiden erilaiset värit ja kuvioinnit.

Siirry alkuun