Hammasharjamuki, valkoinen, Menu
49,90€
Tommy Hammasharjanpidike, Turkoosi, Koziol
7,06€
Bloomingville Hammasharjanpidike, Kulta
17,14€
Hammasharjateline, valkoinen, AUTHENTICS
11,00€
Hammasharjamuki, musta, Menu
49,90€
Tommy Hammasharjanpidike, Kirkas, Koziol
7,06€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Blomus
Bloomingville
House Doctor
Klippan Yllefabrik
Koziol
Kähler
Lexington
Menu
Nomess Copenhagen
Zone
Aquanova
Ekobo
Villa
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Scandinavian Design Center
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Hammasharjapidikkeet ja -mukit

96 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Tyylikkäät Hammasharjamukit

Jokaisen wc:stä tai kylpyhuoneesta löytyy ne yhdet aamumme tärkeimmistä välineistä eli hammasharjat. Hammasharjatkin tarvitsevat oman paikkansa kylppärissä, siksi onkin kiva, jos hammasharjamukit ovat tyylikkäät ja muun sisustuksen kanssa sopivat. Hammasmukeja onkin lukuisia erilaisia esimerkiksi mitä tyylikkäämpiä Bloomingvillen kuparisia tai House Doctorin marmorisia. 

Upeat design hammasmukit ja telineet tuntuvat pieniltä asioilta, mutta miten paljon se voikaan piristää, kun saa hammasharjansa laittaa tyylikkääseen mukiin tai pidikkeeseen. Pienistä hankinnoista saa monesti pitkäksi aikaa hyvän mielen, jos niitä käyttää joka päivä. Design hammasmukit ovatkin laadukkaita ja näyttäviä, ne palvelevat pitkään ja ovat ajattomia. 

Lapsille hauskat hammasharjapidikkeet

Hammasharjamukeja on olemassa myös tyylikkäästi kannellisia. Kannellinen vaihtoehto on varsin hyvä etenkin silloin, jos haluaa piilottaa helposti hammasharjansa ja toisaalta suojata ylimääräiseltä lialta. Kähler esimerkiksi valmistaa kannellisia hammasharjamukeja, joita on saatavilla esimerkiksi Room21.fi:Stä. Halusipa wc-tiloihin luonnonläheistä tyyliä tai glitterimäisen tyylikästä tai modernia designia niin jokaiseen tyyliin sopivia hammasharjamukeja löytyy. 

Lapsille usein todella mielekkäitä ovat mitä hauskemmat hammasharjapidikkeet. Seinään kiinnitettävät pidikkeet ovat varsin käteviä ja pitävät hammasharjan hyvin tallessa. Niihin on lastenkin helppo itse laittaa hammasharjansa ja ne pysyvät siinä hyvin tallessa. Netin ihmeellisestä maailmasta löytyy toinen toistaan upeammin muotoiltuja design hammasharjanpidikkeitä. 

Siirry alkuun