Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Hammasharjapidikkeet ja -mukit

9 tuotetta 1 kaupasta

Tyylikkäät Hammasharjamukit

Jokaisen wc:stä tai kylpyhuoneesta löytyy ne yhdet aamumme tärkeimmistä välineistä eli hammasharjat. Hammasharjatkin tarvitsevat oman paikkansa kylppärissä, siksi onkin kiva, jos hammasharjamukit ovat tyylikkäät ja muun sisustuksen kanssa sopivat. Hammasmukeja onkin lukuisia erilaisia esimerkiksi mitä tyylikkäämpiä Bloomingvillen kuparisia tai House Doctorin marmorisia. 

Upeat design hammasmukit ja telineet tuntuvat pieniltä asioilta, mutta miten paljon se voikaan piristää, kun saa hammasharjansa laittaa tyylikkääseen mukiin tai pidikkeeseen. Pienistä hankinnoista saa monesti pitkäksi aikaa hyvän mielen, jos niitä käyttää joka päivä. Design hammasmukit ovatkin laadukkaita ja näyttäviä, ne palvelevat pitkään ja ovat ajattomia. 

Lapsille hauskat hammasharjapidikkeet

Hammasharjamukeja on olemassa myös tyylikkäästi kannellisia. Kannellinen vaihtoehto on varsin hyvä etenkin silloin, jos haluaa piilottaa helposti hammasharjansa ja toisaalta suojata ylimääräiseltä lialta. Kähler esimerkiksi valmistaa kannellisia hammasharjamukeja, joita on saatavilla esimerkiksi Room21.fi:Stä. Halusipa wc-tiloihin luonnonläheistä tyyliä tai glitterimäisen tyylikästä tai modernia designia niin jokaiseen tyyliin sopivia hammasharjamukeja löytyy. 

Lapsille usein todella mielekkäitä ovat mitä hauskemmat hammasharjapidikkeet. Seinään kiinnitettävät pidikkeet ovat varsin käteviä ja pitävät hammasharjan hyvin tallessa. Niihin on lastenkin helppo itse laittaa hammasharjansa ja ne pysyvät siinä hyvin tallessa. Netin ihmeellisestä maailmasta löytyy toinen toistaan upeammin muotoiltuja design hammasharjanpidikkeitä. 

Siirry alkuun