Bimble-koriste punainen, Hoptimist
15,00€
Brilliant Heart, Small, Swarovski
61,00€
Nestore, Goebel
23,00€
Hoptimist Bumble, Turkoosi
25,00€
Elsa Limited Edition 2016, Swarovski
504,00€
Sydän, Suuri, Skultuna
60,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
ArchitectMade
Broste
Goebel
Hoptimist
House Doctor
Mats Jonasson
Rosenthal
Skultuna
Swarovski
Vitra
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Room21 Design
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Hahmot

251 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Hahmot hauskuuttavat kodin

Hahmot ovat kätevä ja kohtuullisen edullinen tapa saada sisustukseen eloa ja persoonaa. Helppoakin se on: hakeudu vain sopivalle nettisivulle vaikka kotisohvalla istuessasi, ja etsi itsellesi sopiva hahmo. Vai onko lapsesi kinunnut jo kauan tietyn hahmon perään?

RoyalDesign.fi on erinomainen kohde tehdä hahmolöytöjä. Täältä löytyy perinteikkäitä, uskonnollisia hahmoja, jotka ovat olleet menneinä vuosikymmeninä hyvin suosittuja, ja jotka edelleen tuovat kauniita yksityiskohtia ja kontrastia sisustukseen. Toisaalta sieltä löytyy tämän päivän luontotrendeihin sopivasti eläinhahmoja, kuten kauniita kauriita. Eismerkiksi Alvespeil on upea käsintehty kokoelma, joka on valmistettu luuposliinista, joka on koristettu ohuella metallilla. Jokainen Alvespeil-kappale on ainutlaatuinen ja uniikki.

Hoptimist on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, joka tuo iloa sisustukseen. Tämän tanskalaisen yrityksen perusti huonekalusuunnitelija Hans Gustac Ehrenreich jo vuonna 1968. Ideana oli luoda klassisia hahmoja, jotka levittävät ympärilleen iloa ja energiaa. Niimpä syntyivät värikkäät hahmot iloisine ilmeineen. Useat Hoptimist-hahmot valmistuivat 60- ja 70-luvuilla, mutta uusia Hoptimisteja valmsitetaan yhä edelleen!

Siirry alkuun