Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Aarikka
Alessi
Arabia
ArchitectMade
Ferm Living
Fritz Hansen
Hay
Kähler
Magis
Nordic
Normann Copenhagen
Room Copenhagen
Vitra
Koala
Ross
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Poista kaikki suodattimet

Hahmot

158 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen

Hahmot hauskuuttavat kodin

Hahmot ovat kätevä ja kohtuullisen edullinen tapa saada sisustukseen eloa ja persoonaa. Helppoakin se on: hakeudu vain sopivalle nettisivulle vaikka kotisohvalla istuessasi, ja etsi itsellesi sopiva hahmo. Vai onko lapsesi kinunnut jo kauan tietyn hahmon perään?

RoyalDesign.fi on erinomainen kohde tehdä hahmolöytöjä. Täältä löytyy perinteikkäitä, uskonnollisia hahmoja, jotka ovat olleet menneinä vuosikymmeninä hyvin suosittuja, ja jotka edelleen tuovat kauniita yksityiskohtia ja kontrastia sisustukseen. Toisaalta sieltä löytyy tämän päivän luontotrendeihin sopivasti eläinhahmoja, kuten kauniita kauriita. Eismerkiksi Alvespeil on upea käsintehty kokoelma, joka on valmistettu luuposliinista, joka on koristettu ohuella metallilla. Jokainen Alvespeil-kappale on ainutlaatuinen ja uniikki.

Hoptimist on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, joka tuo iloa sisustukseen. Tämän tanskalaisen yrityksen perusti huonekalusuunnitelija Hans Gustac Ehrenreich jo vuonna 1968. Ideana oli luoda klassisia hahmoja, jotka levittävät ympärilleen iloa ja energiaa. Niimpä syntyivät värikkäät hahmot iloisine ilmeineen. Useat Hoptimist-hahmot valmistuivat 60- ja 70-luvuilla, mutta uusia Hoptimisteja valmsitetaan yhä edelleen!

Siirry alkuun