Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ArchitectMade
Broste
Goebel
Hay
Hoptimist
Nordic
Skultuna
Swarovski
Vitra
Hunter
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Royal Design
Poista kaikki suodattimet

Hahmot

135 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen

Hahmot hauskuuttavat kodin

Hahmot ovat kätevä ja kohtuullisen edullinen tapa saada sisustukseen eloa ja persoonaa. Helppoakin se on: hakeudu vain sopivalle nettisivulle vaikka kotisohvalla istuessasi, ja etsi itsellesi sopiva hahmo. Vai onko lapsesi kinunnut jo kauan tietyn hahmon perään?

RoyalDesign.fi on erinomainen kohde tehdä hahmolöytöjä. Täältä löytyy perinteikkäitä, uskonnollisia hahmoja, jotka ovat olleet menneinä vuosikymmeninä hyvin suosittuja, ja jotka edelleen tuovat kauniita yksityiskohtia ja kontrastia sisustukseen. Toisaalta sieltä löytyy tämän päivän luontotrendeihin sopivasti eläinhahmoja, kuten kauniita kauriita. Eismerkiksi Alvespeil on upea käsintehty kokoelma, joka on valmistettu luuposliinista, joka on koristettu ohuella metallilla. Jokainen Alvespeil-kappale on ainutlaatuinen ja uniikki.

Hoptimist on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, joka tuo iloa sisustukseen. Tämän tanskalaisen yrityksen perusti huonekalusuunnitelija Hans Gustac Ehrenreich jo vuonna 1968. Ideana oli luoda klassisia hahmoja, jotka levittävät ympärilleen iloa ja energiaa. Niimpä syntyivät värikkäät hahmot iloisine ilmeineen. Useat Hoptimist-hahmot valmistuivat 60- ja 70-luvuilla, mutta uusia Hoptimisteja valmsitetaan yhä edelleen!

Siirry alkuun