BBQ 200 grilli, antrasiitti, Röshults
3008,00€
BBQ Pöytägrilli, antrasiitti, Röshults
935,85€ 1101,00€
G-style Grilli, Valkoinen, Guzzini
166,00€
Sähköinen Grillihaarukka, Bengt Ek Design
27,00€
Pizzalapio
59,90€
Pöytägrilli, valkoinen, Eva Solo
213,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Arne Jacobsen
Bengt Ek Design
Bodum
Cristel
Demeyere
Eva Solo
Fiskars
Gense
Guzzini
Joseph Joseph
Lekue
Mauviel
Muurikka
OBH Nordica
Röshults
Sagaform
Skagerak
Staub
Stelton
Tefal
WMF
Wüsthof
Delonghi
Landmann
Lucifer
Napoleon
Packit
Princess
Rice
Tristar
Tvins
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Ellos
Finnish Design Shop
Inessa
Room21 Design
Royal Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Grillit ja grillausvälineet

300 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kesä on grillaamisen aikaa

Kesä on grillaamisen aikaa. Mikä onkaan mukavampaa kuin arki-iltana istua perheen tai ystävien kesken iltaa ja grillata herkullista ja suussa sulavaa nautaa ja vaikkapa kasviksia. Myös jälkiruoka valmistuu tuotapikaa grillissä kuin grillissä. Herkulliset ohukaiset tuoreiden mansikoiden ja jäätelön kera vievät kielen mennessään tuon tuostakin. 

Netistä löytyy erilaisia grillejä, niin hinta luokaltaan, kooltaan kuin laadultaankin. Oma grillausinto ja toki myös asunto ja piha vaikuttavat siihen, millainen grilli kannattaa ostaa. Esimerkiksi kerrostaloasuntoon, jossa on oma pieni parveke lienee sähkögrilli ihanteellisin vaihtoehto. Niitä löytyy tarpeeksi pieniä parvekkeelle, mutta myös isompia. 

Kaasugrilli pitää suosionsa

Usein oman pihan omaava ja grillausta rakastava haluaa hankkia itselleen laadukkaan ja monitoimisen kaasugrillin. Kaasugrilli vaatii säännöllisesti putsaamista,  kuten kaikki muutkin grillit pysyäkseen hyvässä käyttökunnossa. Pallogrilli, joka usein toimii hiilillä, on hyvä vaihtoehto esimerkiksi ottaa mukaan sama mihin menee. Se on niin pieni, että se on helppo pakata vaikka piknikille mukaan tai kesälomareissuille. Toki sillä voi grillata myös kotona. 

Jos haluaa luksusgrilliä, ja todellista design laatua, on iso kaasugrilli apupöytineen varma vaihtoehto. Lisäksi grilleihin on saatavilla lukuisia erilaisia grillausvälineitä, kuten lastoja ja pihtejä. Grillausvälineet ovat oleellinen osa grillausta ja niihin on järkevää panostaa, jotta grillaaminen on mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Esimerkiksi Inessa.fi myy toinen toistaan upeampia laatugrillejä ja välineitä.

Myös netistä ostettaessa kannattaa kurkata Finnish Design Shopin grillivalikoima, sillä heiltä löytyy upeaa designia oleva ja tyylikkäästi muotoiltua Röshults merkin grilliä useissa eri malleissa. Niissä grilleissä jos jossain on tyyliä. Grilliin on myös hyvä hommata suoja, jotta se pysyy mahdollisimman siistinä ja ei  pääse ruostumaan. Tilaa omasi kätevästi netistä, sillä valikoimaa on vaikka millä mitalla.

Nyt grillataan tyylillä

Grillikauden alkaminen on yksi parhaita asioita keväisin. Erilaiset grillit koristavat jo monen suomalaisen terassia, ja grillailusta on tullut tavallinen tapa viettää iltaa. Kaasugrilli on grilleistä suosituin, sille se kuumenee nopeasti ja kätevästi. Valitettavasti monet grillit eivät korista terassia parhaalla mahdollisella tavalla. Designkauppojen valikoimista netistä löydät kuitenkin upeasti muotoillut designgrillit, jotka komistavat pihan kuin pihan. 

Röshultsin valikoimiin kuuluu esimerkiksi pelkistetyn tyylikkäästi muotoiltu kaasugrilli BBQ Grill 200. Grilli on paitsi hyvin komea, niin käytännöllinen. Eipä ihmekään, että Röshults-grillit ovat huippukokkien suosiossa: tyylikkyyden lisäksi niissä on runsaasti työtilaa, ja niiden lämmönsäätelyä voi ohjata. Myös muut Röshultsin tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet grillailuun löydät RoyalDesignin verkkosivulta.

 

Siirry alkuun