Blond espressokuppi 10 cl, Design House Stockholm
19,00€
Taika espresso kuppi 0,1 l, valkoinen, Iittala
11,12€ 13,90€
Taika espresso kuppi 0,1 l, musta, Iittala
11,12€ 13,90€
Arne Jacobsen espressokupit, 4 kpl
39,00€
Siirtolapuutarha espressokuppi ja lautanen, Marimekko
27,00€
Taika espresso kuppi 0,1 l, sininen, Iittala
11,12€ 13,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Arne Jacobsen
Blomus
Bodum
Broste
Delonghi
Design House Stockholm
Design Letters
Eva Solo
Ferm Living
Goebel
Gustavsberg
Hay
Höganäs
Iittala
JellyBean
Kosta Boda
Kähler
Lexington
Marimekko
Petite Friture
Pillivuyt
Portmeirion
Room Copenhagen
Rosendahl
Rosenthal
Royal Copenhagen
Sagaform
Spiegelau
Villeroy & Boch
Wedgwood
Zwilling
Asa
Mateus
Revol
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Iittala
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Espressokupit

213 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Espressolla päivä käyntiin

Espresso on erittäin vahvaa kahvia, jota on juotu jo pitkään. 1800-luvun loppupuolella keksittiin ensimmäiset espressolaitetta muistuttavat laitteet, joilla saatiin tehtyä espressoa. Espresso on kahvijuomaa, joka on erittäin vahvan makuista ja sitä käytetään usein muiden erikoiskahvien valmistukseen. Espresso on italiaa ja tarkoittaa juuri sinulle nopeasti valmistettavaa juomaa. 

Espresso valmistetaan espressokoneilla tai keittimillä ja se on tarkoitettu nautittavaksi heti. Se juodaan espressokupista, joka on pienen pieni kahvikuppia muistuttava kuppi. Design espressokuppeja myyvät lukuisat eri verkkokaupat, kuten esimerkiksi Room21, Royal Design ja Scandinavian design center. Espresso on todella suosittu juoma suomesssakin ja sitä juodaan etenkin Etelä-Euroopassa ja varsinkin Italiassa, Ranskassa ja Portugalissa.

Espressokupit netistä

Espressokeittimet ovat nostaneet suosiotaan runsaasti viime aikoina. Ihmiset tykkäävät siitä, että kotonakin on saatavilla espressoa. Espressopannulla on helppo valmistaa espressoa yhdellä kertaa useammalle. Espressolaitteilla niitä saa valmistettua yhden kerrallaan. Mikä onkaan mukavampaa, kuin aloittaa pimeä syysaamu vahvalla espressolla ja saada siitä energiaa päivän työrupeamaan tai opiskeluihin. 

Espressokuppeja on olemassa mitä kauneimpia ja useimmilta design astiasarjoilta löytyvätkin omat espressokupit. Ne onkin varsin helppo hankkia netistä tilaamalla. Mukavuutta espresson nauttimiseen lisää tietysti käytännölliset ja kaunista designia olevat espressokupit. Joillekin espresson nauttiminen on yksi arjen juhlahetkistä, silloin on lupa istahtaa ja nauttia hyvästä kahvista.

Siirry alkuun