Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Blomus
Ferm Living
Iittala
Kähler
Revol
Tonfisk
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Homeroom
Iittala
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Espressokupit

10 tuotetta 3 kaupasta

Espressolla päivä käyntiin

Espresso on erittäin vahvaa kahvia, jota on juotu jo pitkään. 1800-luvun loppupuolella keksittiin ensimmäiset espressolaitetta muistuttavat laitteet, joilla saatiin tehtyä espressoa. Espresso on kahvijuomaa, joka on erittäin vahvan makuista ja sitä käytetään usein muiden erikoiskahvien valmistukseen. Espresso on italiaa ja tarkoittaa juuri sinulle nopeasti valmistettavaa juomaa. 

Espresso valmistetaan espressokoneilla tai keittimillä ja se on tarkoitettu nautittavaksi heti. Se juodaan espressokupista, joka on pienen pieni kahvikuppia muistuttava kuppi. Design espressokuppeja myyvät lukuisat eri verkkokaupat, kuten esimerkiksi Room21, Royal Design ja Scandinavian design center. Espresso on todella suosittu juoma suomesssakin ja sitä juodaan etenkin Etelä-Euroopassa ja varsinkin Italiassa, Ranskassa ja Portugalissa.

Espressokupit netistä

Espressokeittimet ovat nostaneet suosiotaan runsaasti viime aikoina. Ihmiset tykkäävät siitä, että kotonakin on saatavilla espressoa. Espressopannulla on helppo valmistaa espressoa yhdellä kertaa useammalle. Espressolaitteilla niitä saa valmistettua yhden kerrallaan. Mikä onkaan mukavampaa, kuin aloittaa pimeä syysaamu vahvalla espressolla ja saada siitä energiaa päivän työrupeamaan tai opiskeluihin. 

Espressokuppeja on olemassa mitä kauneimpia ja useimmilta design astiasarjoilta löytyvätkin omat espressokupit. Ne onkin varsin helppo hankkia netistä tilaamalla. Mukavuutta espresson nauttimiseen lisää tietysti käytännölliset ja kaunista designia olevat espressokupit. Joillekin espresson nauttiminen on yksi arjen juhlahetkistä, silloin on lupa istahtaa ja nauttia hyvästä kahvista.

Siirry alkuun