Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Ferm Living
Hay
Kauniste
Marimekko
Röshults
Ellos
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Homeroom
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Esiliinat

30 tuotetta 3 kaupasta

Esiliinat verkosta

Ruoanlaitto ja keittiössä puuhailu on monen lempipuuhaa. Keittiössä ei kuitenkaan voi koskaan välttyä sotkulta, joten vaatteet on hyvä suojata esiliinalla. Esiliinan ei kuitenkaan tarvitse olla tylsä vaatekappale, sillä parhaimmillaan se on sekä hyödyllinen että tyylikäs asuste. Sen avulla voi saada jopa uutta intoa ruoanlaittoon. Löydät nyt miehille, naisille sekä lapsille sopivat esiliinat helposti verkosta useissa eri kuoseissa, joten valinnanvaraa riittää.

Valitse itsellesi sopivin esiliina

Esiliinat on helppo ostaa netistä, mutta suuren valikoiman vuoksi eteen saattaa lopulta tulla valinnanvaikeus. Esiliinan voi halutessaan sovittaa keittiön värimaailmaan sopivaksi tai sen voi valita oman lempivärin tai -kuosin mukaan. Kun valitset ruoanlaittoon sopivaa esiliinaa, kannattaa valita helposti puhdistettava materiaali. Joskus tahrat saattavat näkyä häiritsevästi, minkä vuoksi värimaailmaan ja materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota. Jos kyseessä on helposti puhdistettava materiaali, voi valita käyttöön myös vaaleamman värin. Miespuoliset ruoanlaittajat suosivat usein vyötärölle ylettyvää mallia, mutta saatavilla on myös pidempiä malleja sekä miehille että naisille. Saatavilla on myös taskullisia malleja, jolloin tärkeimmät ruoanlaittovälineet pysyvät lähettyvillä.

  • Valitse helposti puhdistettava materiaali
  • Valitse sopivin kuosi

Esiliinat helposti netistä

Kun etsin omiin käyttötarkoituksiisi sopivaa esiliinaa, kannattaa ehdottomasti suunnata nettiin. Ulottuvillasi on useamman eri jälleenmyyjän tuotteet ja voit nähdä kaikki voimassa olevat tarjoukset yhdellä kerralla. Oman lempikuosin, -värin tai -merkin löytäminen käy nopeasti sivuillamme olevan tuotehaun ansiosta. Voit myös lajitella tuotteet niiden suosion tai hinnan mukaan, minkä ansiosta voit tutustua kaikkein suosituimpiin tai edullisimpiin tuotteisiin käden käänteessä. Kun olet löytänyt mieleisesi tuotteen, siirryt vain jälleenmyyjän omille sivuille viemään tilauksen loppuun.

Siirry alkuun