Designkaupat.fi
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Alessi
Blomus
Bloomingville
Brabantia
Broste
Design Letters
Eva Solo
Ferm Living
Georg Jensen
Hay
House Doctor
Klong
Le Creuset
Nachtmann
Normann Copenhagen
Orrefors
Rosendahl
Sagaform
Skultuna
Stelton
Tom Dixon
Zone
Muumi
Nuance
Peugeot
Pulltex
Vacuvin
Vienna
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Makujakauppa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Drinkki- & baaritarvikkeet

120 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen

Tyylikkäät drinkki- & baaritarvikkeet kotikäyttöön

Drinkki- & baaritarvikkeet ovat mukava lisä muuhun keittiövarustukseen. Ne ovat erityisen käytännöllisiä silloin, kun tiedossa on juhlia tai mukavia illanistujaisia. Erilaisten drinkkien sekoittaminen on mukavaa ja sopii juhlissa ihan omaksi ohjelmanumerokseen. Ne ovat mainio lahjavinkki kaikille hyviä ruokia ja juomia arvostaville henkilöille. Tuotteet toimivat myös kauniina ja eleganttina yksityiskohtana niin keittiössä kuin tarjoilutiloissakin. Drinkkien sekoittamiseen ja oikeiden viinien valitsemiseen kannattaa myös vähän tutustua, jotta saa tästä aiheesta kaiken irti.

Millaisiin baaritarvikkeisiin kannattaa panostaa?

Drinkki- & baaritarvikkeet ovat jokaisen kotibaarimikon työtä helpottavia välineitä. Muutamalla hyvällä raaka-aineella ja reseptillä pääsee jo hyvin alkuun ja jäiden avulla saa juomat pysymään kylmänä pitkään. Paraskin drinkin sekoittaja tarvitsee kunnon välineet ja siksi kannattakin panostaa välineiden laatuun. Viinipullojen uudelleensulkijoita on niin montaa erilaista, että niitä kannattaa vertailla netissä ennen ostamista. Sopiiko omaan tyyliin paremmin sileä metallinen kuin värikäs ja enemmän muotoiltu. Viinitelineenkin valintaan vaikuttaa muun muassa tuotteen väri ja materiaali. Erilaiset pullonavaajat ja pöytäliinan puhtaana pitävät viinikaulukset on helppo hankkia netistä. Korkkiruuvin valinnassa ehkä tärkeintä on sen käteen sopivuus, helppokäyttöisyys ja käytännöllisyys.

  • Panosta laatuun, joka kestää pitkään
  • Tuotteiden helppokäyttöisyys on tärkeä kriteeri

Tuotteet drinkin tekoon helposti netistä

Drinkki- & baaritarvikkeet ovat helposti saatavilla netissä ja valikoimaa selaamalla löytyy mukavasti ne omaan tyyliin sopivat, oli kyse sitten elegantista setistä tai huumorilla höystetyistä tarvikkeista. Hintavertailu on helppoa, kun selailee tuotteita kategorioittain. Mieleistensä tuotteiden kohdalta voi tuotetiedoista saada yksityiskohtaisempaa tietoa esimerkiksi valmistusmateriaalista ja valmistajasta. Mikäli suosii tunnetumpia valmistajia, kuten esimerkiksi Orrefors, löytyy näitäkin tuotteita mukavasti valikoimasta. Koska valikoimissa on useampien myyjien tuotteita, kannattaa tilattavan tuotteen toimitusehdot tarkastaa sitä tilattaessa. Tällä tavalla selviää myös tuotteen toimitusaika ja mahdolliseen palautukseen liittyvät maksut.

Siirry alkuun