Designkaupat.fi
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Adelta

6 tuotetta 1 kaupasta
Adelta

Adelta on kuuluisan muotoilijan Eero Aarnion tuotteisiin keskittyvä brändi. Aarnio on yksi muovisuunnittelun pioneereista ja nauttiikin suurta suosiota ympäri maailman. Adelta on Aarnion klassikkotuotteiden ainoa valtuutettu valmistaja. Kaikki Adeltan tuotteet valmistetaan Suomessa.

Legendaarinen muotoilija Eero Aarnio (s. 1932) opiskeli Helsingissä vuosina 1954 – 1957. Hän tuli tunnetuksi 1960-luvulla muotoilemistaan futuristisista tuoleista. Lasikuidusta valmistetut, veistokselliset ja leikkisät tuolit, varsinkin vuonna 1963 suunniteltu Pallotuoli, ovat herättäneet kansainvälistä huomiota. Aarnion muita tunnettuja tuoleja ovat esimerkiksi Pastilli, Tomaatti ja Formula. Retron tullessa muotiin Aarnion tuotteista on tullut taas ajankohtaisia ja haluttuja.

Eero Aarnion töitä voi bongata jatkuvasti elokuvissa, muotikuvauksissa ja musiikkivideoissa. Aarnion töitä on lisäksi esillä pysyvissä näyttelyissä New Yorkin MoMA:ssa ja Lontoon Victoria and Albert Museumissa. Ikoninen Aarnio on palkittu lukuisilla muotoilupalkinnoilla, kuten Kaj Franck -palkinnolla ja Compasso d’Orolla. 2000- ja 2010-luvuilla Aarnio on suunnitellut erilaisia valaisimia, kuten kirkasvalovalaisimia.

Adeltan tyylikkäiltä sivuilta löydät mielenkiintoista luettavaa sen kokoelmasta, visioista ja brändistä. Löydät myös tietoa jälleenmyyjistä sekä kattavat yhteystiedot. Jos haluat säväyttää ja hätkähdyttää, niin hanki Adeltalta Eero Aarnion klassikkotuote kotiisi tai toimistoosi. Designiin panostaminen on hyvä tapa sijoittaa.

 

Siirry alkuun