Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Brita Sweden

1 tuote 1 kaupasta
Brita Sweden

Pohjoismaista tulee paljon hyvää designia, minkä todistaa monien joukossa design-alan yritys nimeltä Brita Sweden. Brita Sweden on merkki designin ystävälle, joka pitää kirkkaista väreistä, graafisista kuvoista ja näyttävästä tyylistä.

Brita Swedenin sympaattisen nimen takaa löytyy perheyritys, johon kuuluu Margaretha-äiti ja sisarukset Pia Gabrielsson ja Monica Harrie. Brita Sweden on saanut nimensä perheen isoisoäidiltä Britalta. Yritys valmistaa ja suunnittelee kaikkea sisustukseen liittyvää, kuten kankaita, tyynyjä, liinavaatteita, laukkuja, mattoja, tarjottimia, leikkuulautoja, lastentarvikkeita ja sisustustuotteita.

Brita Sweden suosii kankaissaan graafisia kuvioita, jotka on helppo tunnistaa. Niin kuin yrityksen nimikin kertoo, tuotteiden suunnittelu tapahtuu Ruotsissa, ja tuotanto puolestaan tarkkaan valituissa maissa.

Brita Swedenin valikoimista löytyy esimerkiksi uuden tulemisensa viime aikoina kokenut muovimatto. Jos sana herättää sinussa negatiivia mielikuvia, kannattaa unohtaa ne ja tutustua nykydesignin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Brita Sweden tarjoaa värikkäitä ja tyylikkäitä muovimattoja. Kaikki matot on suunniteltu ja tehty laadulla, ja ne ovat hyvin helppoja käsitellä. Valikoimiin kuuluu muun muassa Anna, Helmi, Gunnel ja Signe-tuotemerkit. Kaikki matot kudotaan Ruotsissa vanhaan perinteiseen tapaan, joten ne kestävät käytössä pitkään.

Siirry alkuun