Designkaupat.fi

&Tradition

361 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
&Tradition

Omaperäisen nimen omistava &Tradition on tanskalainen designyritys, jonka tuotteissa pohjoismainen perinne kohtaa nykyaikaisen suunnittelun. &Tradition hyödyntää ja yhdistelee menestyksekkäästi uusia materiaaleja ja tekniikoita. Se haluaa rikkoa rajoja designin valmistuksessa ja haastaa tuotteen käyttötarkoituksen, muodon ja materiaalin asettamat rajoitukset. &Traditionin monipuolinen mallisto sisältää tunnetut ja unohdetut design-klassikot sekä nykysuunnittelijoiden töitä.

&Tradition oli aikaisemmin nimeltään Unique Copenhagen. Sen värikkääseen maailmaan kuuluu sekä maailmankuuluja että nuoria suunnittelijoita. &Traditionin tuotteita ovat suunnitelleet muun muassa VernerPanton (FlowerPot, Topan), Arne Jacobsen (Hotel ROYAL riippuvalaisin, Hotel ROYAL Collection ja Hotel ROYAL lautaset), Jörn Utzon (Utzon riippuvalaisin ja Utzon kattovalaisin) ja Sofie Refer (Bulb).

&Traditionin designissa ovat keskiössä pohjoismaiset perinteet, laadukkaat materiaalit ja potentiaali. &Traditionin tavoitteena on yhdistää arvonsa moderniin muotoiluun ja kehittää materiaaleja, tekniikoita ja muotoja. &Traditionin yksi tunnetuimpia tuotteita on tanskalaisen sisustussuunnittelijan Verner Pantonin suunnittelema designklassikko, Flowerpot-lamppu.

&Tradition ei nimensä mukaisesti ole perinteinen yritys, vaan se haluaa määritellä, keksiä ja muovailla uudelleen materiaalit, tekniikat ja muodot. &Traditionin kokoelmaa markkinoidaan ympäri maailman, mutta yrityksen juuret ja perinteet ovat pohjoismaisessa maaperässä. &Tradition toimiikin kestävän kehityksen periaatteiden mukaan ja luontoa kunnioittaen.

Siirry alkuun