
Zwilling on kokki- ja keittiöveitsien klassikko. Yritys on toiminut vuodesta 1731 kaksosten merkin alla, sillä zwiilling on näet Saksaa ja tarkoittaa kaksosia. Alusta alkaen yritys on erikoistunut rauta- ja terästuotteiden valmistukseen, nimenomaan ruostumattomasta teräksestä tehtyjen veitsien ja keittiötarvikkeiden valmistukseen. Jo vuonna 1851 Lontoon suuressa maailmannäyttelyssä merkki sai kansainvälistä tunnustusta ja näkyvyyttä.
Zwilling on ollut edelläkävijä ammattikeittiöiden leikkaamisen osalta. Merkin erityyppiset kokkiveitset tunnetaan maailmanlaajuisesti ja joissain paikoissa Zwilling tarkoittaa nimenomaan Wustoff-veitsityypin edustajaa. Vähemmälle huomiolle ovat jääneet erilaiset veitsisetit, joita Zwillingillä on tarjota sekä keittiön työvälineiksi että kattauksien jatkeiksi. Zwillingin keittiöveitsien valikoima on erittäin kattava. Valikoimaa hallitsevat erilaiset länsimaiset keittiöveitset tavanomaisesta veitsestä erikoistuneisiin paisti-, hedelmä- ja koristeluveitsiin. Näiden lisäksi valikoimaan kuuluvat erilaiset itämaiset veitset Santoku- ja Gyotoh-veitsistä erikoistuneempiin malleihin. Zwilling-veitset ja -keittiövälineet ovat tunnettuja kestävyydestään ja tasapainoisuudestaan. Niiden käyttäminen on kevyttä ja tuotteiden kehittämisessä lähdetään aina keittiömestarin tarpeesta: kukin yksityiskohta on hiottu tekemisen helpottamista ja keventämistä ajatellen. Zwilling-veitsien terämateriaalia on hiottu ja parannettu vuosien saatossa vastaamaan kunkin teknologisen edistysaskeleen tuomia vaatimuksia ja kehittelyssä pyritään pysymään sekä materiaalin että käytettävyyden kanssa etulinjassa. Zwilling on ammattikeittiön etulinjan varustaja, mutta samoilla tuotteilla voi kotikeittiön ruoanvalmistuksesta tehdä juhlaa. Mitä paremmat työvälineet valitset keittiöösi, sitä helpompaa ja vaivattomampaa on hyvän ruoan valmistaminen. Tylsällä veitsellä on ikävä tehdä mitään ja huonolla mahdotonta. Valitse siis paras!