Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Villeroy & Boch

1 tuote 1 kaupasta
Villeroy & Boch

Villeroy & Boch on saksalainen keramiikkatuotteita valmistava yritys. Sen valikoimiin kuuluu astiastoja, lasistoja ja aterimia. Yrityksen perusti alun perin vuonna 1748 François Boch Ranskassa kolmen poikansa kanssa. Yritys siirtyi myöhemmin Luxemburgiin ja Saksaan, ja nykyään sen pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Saksan Mettlachissa.

Villeroy & Bochia voidaan kutsua pitkän historiansa takia pöydänkattamisen edelläkävijäksi. Se on maailman suurin kattausalan brändi, jonka vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla luodaan alan uusimmat trendit. Villeroy & Boch valmistaa niin perinteisiä country-tyylisiä sarjoja ja klassisia luuposliiniastiastoja kuin upeita, moderneja astiasarjoja. Villeroy & Bochin valikoimiin kuuluvat myös laadukkaat lasistot, aterimet sekä lahja- ja sisustustuotteet.

Villeroy & Bochin kunnia-asiana on kattaa sinun pöytääsi mahdollisimman upeita ja unohtumattomia hetkiä. Villeroy & Bochin laaja valikoima sisältää kauniita tuotteita sekä pöydän kattamiseen että kodin sisustamiseen. Villeroy & Boch panostaa kaiken intohimonsa ja osaamisensa tuotteisiinsa.

Villeroy & Bochin tuotteissa vanhat perinteet yhdistyvät nykyaikaiseen muotoiluun. Tuotteet ovat sympaattisia, ja niistä huokuva kodin henki näkyy pienissä yksityiskohdissa, kuten pieninä koristeina astian pinnassa tai pehmeänä materiaalina kodin tekstiileissä. Villeroy & Bochin tuotteet tekevät kodista lämminhenkisen, miellyttävän ja parhaan paikan maailmassa.

Villeroy & Boch tiivistetysti

  • Villeroy & Boch on saksalainen, vuonna 1748 perustettu yritys.
  • Villeroy & Bochin tuotteita ovat erilaiset keramiikka-astiat.
  • Villeroy & Bochin löydät netistä sivuilta villeroy-boch.com ja villeroy-boch.fi.
  • Siirry alkuun