Designkaupat netissä
Bodum

Bodum tuotteet kahvin ja teen ystäville

Bodum on perustettu Tanskassa vuonna 1944 ja se on pysynyt saman perheen käsissä näihin päiviin asti. Lasi ja kahvi ovat olleet Bodumin kiinnostuksen kohteena jo yrityksen alkuajoista lähtien. Lisäksi ovat tulleet tuotteet teen tekemiseen ja muut keittiötuotteet. Bodum haluaa tehdä tuotteita, joihin kaikilla on varaa, joten tuotteiden hinnat ovat maltilliset, mutta laatu hyvää ja design ajatonta. 

Bodum Bistro kahvimylly

Kahvi ja hyvän kahvin tekeminen on ollut Bodumin mielessä, kun tuotteita on suunniteltu. Bistro kahvimylly on tuote, jonka avulla voi kotona jauhaa tuoretta kahvia suoraan kahvipavuista. Bodum Bistro kahvimylly on helppo ja nopea käyttää ja sillä voi tehdä sopivaa jauhetta pressopannulle, suodatinkahville ja mokkapannu karkeudelle. 

Bodum pressopannu

Bodumin Chambord pressopannu on klassikko 1950-luvulta, jota valmistetaan edelleen. Maukas kahvi ja ajaton design ovat pitäneet pintansa ja Bodumin pressopannua valmistetaan lähes samalla tavalla nyt kuin 1950-luvulla. Hyvä tuote kestää aikaa, eikä muutoksia välttämättä tarvitse tuotteeseen tehdä. Ainoastaan kromauksen suhteen on siirrytty korkeampiin ympäristöstandardeihin, mutta muuten Bodumin pressopannu valmistetaan samalla tavalla pitkään kestäväksi keittiökoneeksi, jonka avulla voi valmistaa hyvää kahvia kotona. Kun ostaa pressopannua netistä, kannattaa kiinnittää huomiota pressopannun kokoon. Pienellä pressopannulla valmistaa kahvin korkeintaan kahdelle, joten jos haluaa valmistaa enemmän kahvia kerralla, niin kannattaa ostaa isompi pressopannu. Bodum pressopannuja löytyy jälleenmyyjiltä useampaa eri kokoa ja mallia. 

Siirry alkuun