Designkaupat.fi

Skultuna

137 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Skultuna

Ruotsalaisen design-kauppa Skultunan kauniit sisustustuotteet on tehty jokaiselle arkipäivän kuninkaalle ja kuningattarelle. Kauniit kultaisen kiiltävät muodot kutsuvat koskemaan ja tuovat sanomaa hyvinvoinnista ja rikkaudesta. Oletko tutustunut Skultuna-koruihin? Rannekorut ja kalvosinnapit sopivat niin juhlaan kuin arkeen, mutta saavat sinut poikkeuksetta täyteen itsevarmuutta ja varakkuutta. Kodin kauniit koriste-esineet saavat jokaiseen tavalliseenkin taloon linnamaista juhlan tuntua.

Tutustu ja löydä upeat kynttilänjalat, vaasit ja muut kuvankauniit käyttöesineet sekä koristeet. Panosta seuraavaan jouluun ja hanki uskomattoman tunnelmalliset joulukoristeet Skultunalta, ja kuulet läheistesi lämpimiä kokemuksia ikimuistoisesta joulusta vielä vuosien jälkeenkin. Skultunan tuotteista huokuu tunnelma ja lämpö, mutta myös kansainvälinen design.

Tutustu Skultuna-tuotteisiin ja itse yritykseen heidän kotisivuillaan osoitteessa skultuna.com ja tilaa tuotteet helposti sivuston verkkokaupasta. Vai suositko suomalaisia verkkokauppoja ja haluat kilpailuttaa hintoja sekä löytää uusimmat tarjoukset? Suoraan netistä tilaaminen on helppoa. Kokeile esimerkiksi room21.fi-, sisustusliike.org- tai bisters.fi -sivustojen verkkokauppoja. Jos haluat kokeilla onneasi ja löytää haluamasi upeat Skultuna-tuotteet käytettynä, kokeile huutonet.fi -verkkokauppaa, jossa säästät hyvällä tuurilla pitkän pennin! Nyt pelkästään arki ei ole juhlaa, vaan myös sinä loistat kuninkaallisen upeana Skultunan korujen kanssa!

Skultuna tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun