Designkaupat.fi
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Bengt Ek Design

9 tuotetta 2 kaupasta
Bengt Ek Design

Ruotsalainen Bengt Ek Design suunnittelee ja valmistaa hienoja ja kestäviä sisustustarvikkeita. Valikoimiin kuuluu esimerkiksi vaakoja, lämpömittareita, naulakoita, kelloja ja muita tuotteita, jotka helpottavat arkeasi ja tuovat siihen ripauksen luksusta. Tuotteet on valmistettu puusta, ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista.

Bengt Ek kasvoi Ruotsin Smoolannissa. Hän suunnitteli tuotteita jo 15-vuotiaana paikalliselle yritykselle, ja lähti myöhemmin opiskelemaan Konstfackiin taideteolliseen korkeakouluun. Vuonna 1975 Bengt lähti Sveitsin Luzerniin, missä hän myöhemmin perusti isänsä kanssa Ek Internationalin. He rakennuttivat nopeasti tehtaan, ja ensimmäinen tuote tuli markkinoille jo samana vuonna.

Bengt Ek Design kehittyy edelleen jatkuvasti ja luo uusia trendejä. Bengt Ek Designin tuotteita myydään maailmanlaajuisesti, ja niitä on ollut esillä muun muassa New Yorkin, Tokion ja San Fransicon MoMa-museoiden näyttelyissä.

Korkea laatu, helppokäyttöisyys, kauneus ja palvelu ovat Bengt Ek Designin pääperiaatteet. Yrityksen tuotteissa yhdistyvät parhaat puolet pohjoismaalaisesta muotoilusta ja sveitsiläisestä tarkkuudesta. Bengt Ek Design haluaa yhdistää laadun ja kauneuden toimivuuteen, jolloin sen tuotteet antavat iloa arjen keskellä. Bengt Ek Designin tunnetuin tuote on seinäkello 1845, jossa on irrotettava ajastin.

Siirry alkuun