Designkaupat netissä

Sagaform

51 tuotetta 1 kaupasta
Sagaform

Ruotsalainen Sagaform suunnittelee ja valmistaa tuotteita, joita voi käyttää keittiössä ja kattauksessa sekä sisällä että ulkona. Sagaformin tuotteita annetaan myös paljon lahjaksi. Sagaform tarjoaakin monipuolisia designtuotteita, joista on moneen. Sagaform on tunnettu ympäri maailmaa, ja heidän liikkeitään löytyy melkein joka maailman kolkasta.

Sagaform tekee yhteistyötä Ruotsin parhaiden muotoilijoiden kanssa, jotta se voisi tarjota asiakkailleen aina parhaat ja tuoreet ideat keittiöön ja kattaukseen. Jotta tämä onnistuisi, muotoilijat pysyttelevät aina ajan tasalla ajankohtaisista trendeistä ja tyyleistä. Sagaform on kehittänyt lukuisia konsepteja, jotka ovat saaneet innokkaan vastaanoton, kuten hampurilaisprässin. Sagaformin mottona on ”anna lahjaksi jotain, jonka itsekin haluaisit omistaa”. Monista Sagaformin lahja- ja tuliaisideoista onkin tullut erittäin suosittuja.

Sagaformin tuotteet ovat kekseliäitä, hauskoja ja leikkisiä. Niiden ihastuttavaan designiin ovat mieltyneet kaikenikäiset sisutuksen ystävät. Tuoteperheen kiinnostavimpia tuotteita ovat esimerkiksi eläinten muotoiset kulhot, monitoimipidikkeet, magneettiset salaatinottimet ja munien keittokorit. Sagaform on keksinyt perinteisten tuotteiden lisäksi käyttötavaroita, joita et olisi uskonutkaan tarvitsevasi. Sagaformin tuotteet sopivatkin mainiosti esimerkiksi lahjaksi ihmiselle, jolle on vaikea keksiä lahjaa.

Sagaform lyhyesti

 

 

 

 

Siirry alkuun