Designkaupat netissä
Decotique

Decotique sisustaa koko huoneen

Decotique on ruotsalainen tuotemerkki vuodelta 2014, jonka tarkoituksena on suunnitella ja valmistaa pohjoismaiseen tyyliin laadukkaita kalusteita ja sisustustuotteita. Pehmeys ja utuiset värit yhdistyvät Decotiquen tuotteissa kirkkaaseen valkoiseen luoden mukavaa kontrastia. Decotiquen tuotteissa yhdistyy käyttömukavuus ja tyylikkyys, joten ne sopivat hyvin myös suomalaiseen kotiin. Decotiquen sohvat suorastaan kutsuvat istumaan ja löhöilemään. Pehmeät tyynyt, utuiset värit sekä irroitettavat kankaat tekevät Decotiquen sohvasta miellyttävän ja käytännöllisen. Kangas on materiaaliltaan yhdistelmä puuvillaa, viskoosia ja pellavaa. Sohva on hieman vintage-henkinen. Decotique merkiltä löytyy myös sohviin erikseen myytäviä päällisiä, jolloin asiakas voi helposti vaihdella sohvansa tyyliä ja väriä.

Decotique pöytä netistä

Decotique huonekalut on valmistettu kokonaisuutta ajatellen. Pehmeiden sohvien rinnalle sopii esimerkiksi Vogue mediataso, joka on taas skandinaavisen yksinkertainen linjoiltaan. Mielenkiintoa mediatasoon tulee messinkisistä jaloista. Valkoisen lisäksi on värivaihtoehtoina mustan ja messingin yhdistelmä, sekä tummansinisen ja messingin yhdistelmä. Olohuoneen pöydäksi voisi valikoitua hyvin myös Decotiquen Marvelous Air sohvapöytä, jossa ruostumaton teräs ja marmori kohtaavat toisensa. Selkeälinjainen sohvapöytä on saatavana useassa eri koossa ja väriyhdistelmässä. Väristä riippuen sohvapöydässä on käytetty italialaista Carraran marmoria tai vihreää intialaista marmoria nimeltään Verde Guatemala. Marmori on materiaaliltaan pehmeä luonnontuote, jota saa puhdistaa vain miedoilla puhdistusaineilla. Milo ruokapöytä noudattelee puhtaasti skandinaavista tyyliä. Vaaleaksi käsitelty tammi on värinä tyylikäs ja se on helppo yhdistää monenlaisien tuolien kanssa. Milo ruokapöytää saa myös netistä mustana.

Decotique kuvioidut matot 

Decotiquen matot luovat ryhtiä ja särmää sisustukseen. Selkeät mustavalkoiset värit ja geometriset kuviot piristävät muuten pehmeää sisustusta. Toisaalta jos haluaa jatkaa sisustuksen rauhallista tunnelmaa, voi ostaa Decotiquen valikoimasta yksivärisiä mattoja. Harmaa ja sininen pitävät yllä huoneen harmoniaa ja sopivat moneen tilaan. Materiaaleina villa ja puuvilla tekevät tuotteista mielyttäviä käyttää ja helppoja puhdistaa.

Siirry alkuun