Designkaupat.fi

Lafuma design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Rum21 Design, Royal Design edustavat Lafuma -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Lafuma -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lafuma -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Royal Design
  Toimitusaika: 4-9 pv
  Toimitukset: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Lafuma

Lafuma
Lafuma

Säänkestävät Lafuma kalusteet

Lafuma hemmottelee ulkoilmasta nauttivia. Sen aurinkotuoleilla voi ottaa aurinkoa ja vain rentoutua. Lafuman säänkestävät kalusteet sopivat jokaisen kodin terassille tai parvekkeelle. Aurinkotuolien lisäksi ulos voi ostaa kätevän rahin, johon pystyy asettelemaan jalkansa rennosti. Nyt nämäkin tuotteet on mahdollista ostaa netistä edullisimmin hinnoin.

Lafuma panostaa käytännöllisiin aurinkokalusteisiin. Ne eivät ole mitään erikoista materiaalia, vaan keskiössä on se, että ne kestävät säätä kuin säätä. Näin ulkokalusteita ei tarvitse huoltaa esimerkiksi lakkaamalla, vaan Lafuman aurinkotuolit säilyvät hyvänä ilman huoltamistakin. Nämä kalusteet on siis tarkoitettu ainoastaan ulkotilaan. Lafuma ei valmista sisälle tarkoitettuja kalusteita. Lukemalla käyttäjien kokemuksia voi saada hyvän kuvan merkin tuotteista. Vertailua tehdään meidän vertailusivustollamme. Kun sopivat tuotteet ovat löytyneet, siirrytään jälleenmyyjän verkkokauppaan suorittamaan varsinainen ostotapahtuma. Maksutapoja on moneen lähtöön. Jos tuotteet haluaa maksaa heti, voi sen tehdä maksukortilla tai verkkopankkimaksuna. Jos tuotteille taas haluaa enemmän maksuaikaa, on syytä hakea mahdollisuutta laskuun tai osamaksulla maksamiseen.

Lafuma ulkokalusteet saat netistä edullisemmin


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun