Designkaupat.fi

Zweed design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Länna Möbler, Rum21 Design, Royal Design edustavat Zweed -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Zweed -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Zweed -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Länna Möbler
  Toimitusaika: 2-14 pv
  Toimitukset: 2 - 68 €
  Ilmainen toimitus yli 1080€ tilauksiin
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Royal Design
  Toimitusaika: 4-9 pv
  Toimitukset: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Zweed

Zweed
Zweed

Zweed Design netistä

Ruotsalainen Zweed on monille design-huonekaluja seuraaville tuttu nimi. Zweedin Peep Meubels -mallisto on Håkan Johanssonin suunnittelema skandinaaviseen muotoiluun perustuva kokonaisuus. Materiaalina käytetään paljon puuta, joten luonnollisuus on keskeinen malliston teema. Tyyliltään huonekalut ovat moderneja, yksinkertaisia sekä suoraviivaisia. Peep-mallisto sopii erityisesti kaikille niille, jotka pitävät modernista skandinaavisesta tyylistä.

Zweed moderni skandinaavinen tyyli on koskettanut lukuisia ihmisiä ympäri maailman. Laadukkaisiin ja luonnon läheisiin materiaaleihin perustuvat suoralinjaiset huonekalut sopivat erinomaisesti hyvin erilaisiin sisustuksiin. Hillityn tyylikäs ulkonäkö nimittäin sopii paremmin useisiin koteihin kuin räiskyvät värit ja voimakkaat leikkaukset. Vertailuun keskittyvä verkkosivustomme on kerännyt netistä Zweedin Suomen jälleenmyyjät yhteen ja samaan paikkaan. Esimerkiksi Möbler Furniture -tuotteita yleensä myydään hyvin monissa eri kaupoissa, joten niiden tavoittaminen voi olla hankalaa. Tämä ongelma on kuitenkin korjattu, sillä klikkaamalla mielenkiintoista tuotetta näet saman tien, mistä tavaran voit ostaa ja kuinka paljon se maksaa. Lisäksi listaamme muita tietoja, kuten asiakkaiden kokemukset sekä toimitustavat ja -ajat. Nyt voit siis löytää Zweedin huonekalut nopeasti ja vaivattomasti netistä, joten ei muuta kuin tutustumaan valmistajan mallistoon.

Zweedin design-huonekalut netistä kotiin kannettuina


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun