Designkaupat netissä

Koziol

57 tuotetta 1 kaupasta
Koziol

Koziol tuotteet tekevät arjesta hauskemman

Koziol on saksalainen tuotemerkki, joka valmistaa hauskoja sisustustuotteita ja keittiövälineitä. Materiaalina on käytetty pääasiassa kierrätettyä muovia, joka on korkealaatuista ja myrkytöntä. Mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi Koziol tuotteiden väreissä käytetään paljon kirkkaita sävyjä. Koziolin tuotevalikoima on todella laaja, joten tuotteiden joukosta löytyy varmasti jokaiseen keittiöön ja taloon sopivia tuotteita.

Koziol keittiötarvikkeet

Koziolin tuotteet ovat käytännöllisiä ja hauskoja. Veikeä kissa Miaou seikkailee Koziolin keittiötarvikkeissa ja kissamuodolla saakin mm. keittiöpaperitelineen, pullonkorkin, lusikoita, lautasen ja teesiivilän. Babell 3-kerroslautanen on näyttävä tuote, jossa voi tarjoilla vaikkapa kahvipöydän antimia. Kulhot, lastat, tiskiharjat ja leikkuulaudat ovat tuotteita, joita tarvitaan jokaisessa keittiössä. Koziol tuotteilla saa helposti hauskuutta arjen askareisiin. Lisäksi Koziol tuotteet ovat edullisia, joten vaikka tilaus olisi iso, niin hinta tuskin nousee kovin korkeaksi. Koziol keittiötarvikkeet onkin kätevä tilata netistä suoraan kotiin ja niin yksittäisiä pussinsulkijoita ei tarvitse enää metsästää kivijalkamyymälöistä. Väreinä punainen, sinapinvihreä, oranssi ja oliivinvihreä piristävät mukavasti keittiötä ja ainakin tuote löytyy helposti kaapista kirkkaan värinsä ansiosta. 

Koziol tuotteet netistä

Koziol tuotteita on suunniteltu joka lähtöön. Keittiötarvikkeiden lisäksi Koziolla on paljon kylpyhuonetuotteita, valaisimia, seinäkelloja, korupuita sekä erilaisia seinäkoukkuja. Pienet sisustustarvikkeet on kätevä ostaa netistä ja ne ovat myös hyvä lahjaidea monen ikäiselle lahjan saajalle. Koziol on onnistunut tekemään itsestään hyvin tunnistettavan ja hauskan tuotemerkin, joka piristää jo laajasti koteja eri puolilla maailmaa.

Siirry alkuun