Asta Matto 70 x 270 cm, Warm Grey, Pappelina
223,00€
Asta Matto 70 x 180 cm, Warm Grey, Pappelina
152,00€
Hugo Matto 70 x 240 cm, White Metallic/Fossil Grey, Pappelina
201,00€
Mono matto 85 x 260 cm, musta, Pappelina
283,01€
Mono matto 85 x 160 cm, lämmin harmaa, Pappelina
195,99€
Asta Matto 70 x 180 cm, Pale Rose, Pappelina
152,00€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Pappelina

1012 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Pappelina

Ovatko vanhat mattosi jo kuluneita ja aikansa eläneitä? Ostatko aina vaan samanlaisia mattoja? Haluaisitko kokeilla jotain muitakin kuin räsymattoja? Ruotsalainen Pappelina valmistaa persoonallisia mattoja, joista jokainen löytää omaan makuunsa sopivan. Mattoja ei löydy tavallisista marketeista, joten samanlaista mattoa tuskin olisi kellään kaverillasi tai sukulaisellasi.

Pappelina suunnittelee ja valmistaa mattoja muovista ja pellavasta. Yrityksen mottona on yksinkertainen ja käytännöllinen muotoilu, mikä ei voi mennä vikaan, kun on kyse matoista. Pappelinan valikoimaan kuuluu sekä graafisia että pelkistettyjä mattoja. Pappelina on nostanut tuotekehittelyssään muovimaton aivan uudelle tasolle.

Pappelina-mattojen valikoimasta löytyy muun muassa Vera-, Viggo-, Molly-, Lilo-, Svea- ja Aki -matot. Pappelinan matot ovat kauniita, mutta samalla moderneja ja helppohoitoisia. Unohda raskaat ja epäkäytännölliset plyysimatot ja hanki nyt Pappelinan muovimatto keittiöön, aulaan tai olohuoneeseen. Tai miksei vaikka joka huoneeseen omansa?

Matot ovat erittäin tärkeitä kodin viihtyvyyden kannalta. Lisäksi ne lämmittävät ja tuovat sisustukseen oman säväyksensä. Mattoihin kannattaa siis satsata. Ei ole sama, minkä näköisiä ne ovat. Pappelina on vastaus sille, joka haluaa panostaa sisustukseensa myös mattojen osalta. Pappelinan valikoimista löytyy paljon erihintaisia, näköisiä ja kokoisia mattoja.

Pappelina tiivistetysti

 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun