Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Pappelina

95 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Pappelina

Ovatko vanhat mattosi jo kuluneita ja aikansa eläneitä? Ostatko aina vaan samanlaisia mattoja? Haluaisitko kokeilla jotain muitakin kuin räsymattoja? Ruotsalainen Pappelina valmistaa persoonallisia mattoja, joista jokainen löytää omaan makuunsa sopivan. Mattoja ei löydy tavallisista marketeista, joten samanlaista mattoa tuskin olisi kellään kaverillasi tai sukulaisellasi.

Pappelina suunnittelee ja valmistaa mattoja muovista ja pellavasta. Yrityksen mottona on yksinkertainen ja käytännöllinen muotoilu, mikä ei voi mennä vikaan, kun on kyse matoista. Pappelinan valikoimaan kuuluu sekä graafisia että pelkistettyjä mattoja. Pappelina on nostanut tuotekehittelyssään muovimaton aivan uudelle tasolle.

Pappelina-mattojen valikoimasta löytyy muun muassa Vera-, Viggo-, Molly-, Lilo-, Svea- ja Aki -matot. Pappelinan matot ovat kauniita, mutta samalla moderneja ja helppohoitoisia. Unohda raskaat ja epäkäytännölliset plyysimatot ja hanki nyt Pappelinan muovimatto keittiöön, aulaan tai olohuoneeseen. Tai miksei vaikka joka huoneeseen omansa?

Matot ovat erittäin tärkeitä kodin viihtyvyyden kannalta. Lisäksi ne lämmittävät ja tuovat sisustukseen oman säväyksensä. Mattoihin kannattaa siis satsata. Ei ole sama, minkä näköisiä ne ovat. Pappelina on vastaus sille, joka haluaa panostaa sisustukseensa myös mattojen osalta. Pappelinan valikoimista löytyy paljon erihintaisia, näköisiä ja kokoisia mattoja.

Pappelina tiivistetysti

 

 

Siirry alkuun