Designkaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Orrefors

6 tuotetta 1 kaupasta
Orrefors

Orrefors on ruotsalainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1898. Orrefors tunnetaan ympäri maailman kauniista lasitöistään, taidelaseistaan ja arjen lasituotteistaan. Orreforsin lasityöt ovat haluttuja lahjoja, joita jokainen muotoilun ystävä rakastaa. Käytännöllisten arkilasien lisäksi Orreforsin kokoelmiin kuuluu taidelasia ja upeita lasivalaisimia, jotka luovat tunnelmallista ilmapiiriä.

Orrefors esittelee joka kevät ja syksy taitavien suunnittelijoidensa kanssa tekemänsä uudet mallistot. Tärkeitä avainsanoja Orreforsin suunnittelussa ovat muotoilu, toimivuus ja kätevyys. Orreforsin muotoilu on klassista ja uniikkia. Sitä leimaa ajaton kauneus. Toimivan muotoilun ansiosta lasit miellyttävät kaikkia aisteja.

Orreforsin laseissa kaikki juomat pääsevät oikeuksiinsa. Orreforsin ideana on, että lasit ovat mahdollisimman monikäyttöisiä, joten samaa lasia voi käyttää sekä viinien että veden tarjoiluun. Kuinka nerokasta! Orrefors ymmärtää, että lasien käyttäjälle on muotoilun lisäksi tärkeää se, että laseja on helppo käyttää. Orreforsin lasit toimivat sekä arjessa ja juhlassa.

Orreforsin lasit tuovat esiin juomien parhaat ominaisuudet ja pitävät sinut lasin äärellä pitkään. Orreforsin lasit ovat jokaisen kuluttajan unelma. Orreforsin lasit ovat laadukkaita mutta edullisia, ja ne voi pestä kätevästi myös astianpesukoneessa. Orreforsin lasit tuovat oman, originellin lisänsä jokaiseen kattaukseen. Tilaa omasi jo tänään!

Orrefors tiivistetysti

 

 

 

 

Siirry alkuun