Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Northern Lighting

41 tuotetta 1 kaupasta
Northern Lighting

Tämä monien tuntema norjalainen designmerkki on tullut kuuluisaksi mielenkiintoisista ja tyylikkäistä lampuista ja valaisimistaan. Tuotemerkin kasvu ja kehitys on ollut suhteellisen nopeaa; perustettiinhan Northern Lightning vasta vuonna 2005.

Designmaailmassa monille tutuksi tulleen Northern Lightningin perustana ja vankkana pohjana on aina ollut inspiraatio Pohjolan luonnosta, pohjoinen elämäntapa, kulttuuri ja ihmiset, sekä tietenkin se erityinen valaistus (tai useimmiten valon puute), mikä meillä Pohjolassa on arkipäivää. Talven pitkiin ja pimeisiin päiviin kaipaa itse kukin hieman piristystä ja tunnelmaa. Tämä pätee tietenkin täällä pohjoisella pallonpuoliskolla. Mutta myös muualla maailmassa, missä luonnollisesta valosta ei samalla tavoin ole puutetta, on Northern Lighting löytänyt tyytyväisiä ostajia. Huumorille ainakin löytyy kysyntää aina ja missä vain.

Northern Lightningin valaisimien suunnittelijajoukko on kirjava. Hauskojen, tyylikkäiden, käytännöllisten ja myös huomiota herättävien valaisimien takana on niin nuoria aloittelevia lahjakkuuksia kuin myös jo kauan alalla olleita arvostettuja suunnittelijoita. Heitä kaikkia yhdistää kuitenkin yksi ja sama ominaisuus: intohimo valoon ja sen luomiin mahdollisuuksiin tilan, tunnelman ja mielenkiintoisen elämän luomisessa.

Northern Lightning tiivistetysti

Siirry alkuun