Designkaupat.fi

Brabantia

272 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
Brabantia

Brabantia tuotteet ovat käytännöllistä ja kestävää designia

Brabantia on perheyritys, joka on perustettu Hollannissa jo vuonna 1919. Alusta alkaen Brabantian tavoitteena on ollut kierrättää ja suunnitella kestäviä ja käytännöllisiä tuotteita ihmisille myös luontoa ajatellen. Brabantian tavaramerkkejä ovat roskakorit, pyykkikorit ja silityslaudat, joiden toimivuus ilahduttaa ihmisiä päivittäin. 

Tyylikkäät roskakorit netistä

Brabantia suunnittelee tyylikkäitä ja käytännöllisiä roskakoreja, joita on ilo käyttää jokainen päivä. Kannellinen roskakori pitää hajut sisällään ja sen käyttö on hygieenistä ja ergonomista. Brabantian poljinroskis on ehdoton hankinta jokaiseen kylpyhuoneeseen. Brabantialta löytyy monenkokoisia roskakoreja eri käyttötarkoituksiin. Pienin roskakori on 3 litran kokoinen, kun taas suurin malli vetää 60 litraa sisäänsä. Kun tilaa roskakoria netistä, kannattaakin mittanauhan kanssa mittailla, minkäkokoinen roskakori sopii kyseiseen paikkaan. Brabantialla on myös eri mallisia roskakoreja: osa on kapeita ja korkeita ja osa leveämpiä ja matalampia. Myös värillä on väliä, kun tilataan roskakoria netistä. Brabntian design on ajatonta ja tyylikästä ja myös väreissä on paljon valinnanvaraa. Roskakori voi aivan hyvin olla kylpyhuoneen väriläiskä.

Silityslauta ilahduttaa designilla ja väreillä

Silityslauta on ilo kaivaa kaapista esille, jos on ostanut netistä Brabantian tyylikkään laudan kauniilla kuosilla. Silityslaudat saavat olla räiskyviä ja värikkäitä myös hillityissä kodeissa, koska ne säilytetään pääasiassa kaapissa. Arkisesta tekemisestä saa mukavampaa, kun käytännöllisyys ja design ilahduttavat yhä uudelleen ja uudelleen. 

Pyykit järjestykseen tyylillä 

Brabantian yksi suosikki tuotteista on ehdottomasti kestävästä kankaasta valmistetut pyykkikorit. Pyykkikassit ja pyykkikorit ilahduttavat väreillään kodinhoitohuoneessa tai makuuhuoneessa. Pyykkikassi on myös käytännöllinen, kun kerätään pyykkejä vaikkapa lastenhuoneesta ja kannetaan ne näppärästi pyykinpesukoneen viereen. Myös lapset oppivat lajittelemaan pyykkejä, kun tummat pyykit kerätään mustaan pyykkikassiin, värikkäät vaatteet värilliseen ja valkoiset valkoiseen. Arkisista toimista, kuten vaatehuollosta, voi tehdä kauniilla designtuotteilla mukavampaa. 

Siirry alkuun