Designkaupat netissä
Lexington

Lexington tuo amerikkalaista tyyliä sisustukseen

Lexington on ruotsalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1997. Lexington tuotteet ovat saaneet inspiraationsa Yhdysvaltain itärannikolta. Lexington nimi tulee suoraan pienen paikkakunnan nimestä, joka sijaitsee lähellä Bostonia. Lexington haluaa olla tyylillisesti sopiva sekä maalaisympäristöön, että kaupunkiin. Tuotteet muodostuvat kodin- ja kylpyhuoneen tekstiileistä, lakanoista, kylpytakeista, astioista ja pienistä sisustuselementeistä. Lexington on laajentanut tuotantoaan myös miesten ja naisten vaatteisiin, mutta pääpaino on kuitenkin edelleen kodintekstiileissä. Lexington julkaisee vuodessa neljä mallistoa, joten tuotteissa on mukana aina raikkaita kausivärejä, joita voi helposti yhdistellä keskenään. 

Lexington pyyhkeet ja kylpytakit

Runsaat ja pehmeät pyyhkeet ovat olleet Lexingtonin vahvuutena jo pidemmän aikaa. Klassisten yksiväristen pyyhkeiden lisäksi Lexingtonin mallistossa on mukana myös raitapyyhkeitä. Värivalikoima on pyyhkeissä laaja ja myös kokoja on useampia. Lexington kylpytakki on myös suosittu tuote ylellisen ja pehmeän materiaalinsa ansiosta. Lexington kylpytakkeja on saatavilla netistä velourina tai puuvillan ja polyesterin yhdistelmänä. Muhkeat pyyhkeet, lämpimät kylpytakit ja laaja värivalikoima tekevät Lexingtonista tunnetun ja suositun merkin kylpyhuoneen tekstiilien valmistajana. Lexington pyyhkeitä ja kylpytakkeja voi ostaa kätevästi netistä ja ne sopivat hyvin myös lahjaksi. 

Lexington keittiötekstiilit ja astiat

Lexington keittiötekstiilit henkivät amerikkalaista New England -tyyliä. Väreinä tummansininen, beige, valkoinen ja punainen sopivat hyvin raitakuosiin. Keittiöliinat, pöytäliinat, pöytätabletit, patalaput ja esiliinat tuovat kodikkuutta myös skandinaaviseen sisustukseen. Keittiötekstiilien lisäksi Lexington merkiltä löytyy myös astioita. Astioissa esiintyy myös raitoja ja tähtiä. Lexington astiat kestävät yleensä myös konepesun.

Lexington makuuhuoneen tekstiilit

Lexingtonilla on laaja valikoima päiväpeittoja, lakanoita, pussilakanoita ja tyynyliinoja, joita yhdistelemällä saa luotua runsaan New England -tyylisen sisustuksen myös makuuhuoneeseen. Laadukkaat tekstiilit ovat  kestäviä ja säilyttävät muotonsa pesusta toiseen. Uusi mallisto inspiroi aina kokeilemaan myös uusia värejä ja vaihtoehtoja, jotka sopivat kuitenkin hyvin yhteen myös vanhempien Lexington tuotteiden kanssa. 

Siirry alkuun