Designkaupat netissä

Normann Copenhagen

405 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Normann Copenhagen

Normann Copenhagen on tanskalainen designmerkki, joka valmistaa kauniita ja tyylikkäitä nykyaikaisia huonekaluja ja kodin käyttötavaroita. Normann Copenhagenin valikoimasta löytyy muun muassa laaja valikoima erilaisia upeita valaisimia, joilla tuot käden käänteessä haluamaasi tunnelmaa kotiin tai vaikkapa toimistoon.

Normann Copenhagen valmistaa myös erilaisia kauniita ja käytännöllisiä tarvikkeita keittiöön, aina suolasirottimesta yrteille tarkoitettuun telineeseen ja erikoisiin ja moderneihin teesuodattimiin. Normann Copenhagenin design-harjalta ja rikkalapiolta ei varmasti mikään vie voittoa tyylikkyydessään, ja kokoontaitettavat peilit monissa eri väreissä ja koissa saavat itse kunkin peilikuvan näyttämään säihkyvän kiinnostavalta ja nykyaikaiselta. Henkarit, tyynyt, vuodevaatteet, naulakot ja ripustimet, kynttilänjalat, vaasit ja suuren määrä muita kodin tavaroita ja huonekaluja löydät Normann Copenhagenin mittavasta valikoimasta designtuotteita.

Normann Copenhagen on todellinen muodin edelläkävijä huonekalujen ja kodin tavaroiden maailmassa. Suunnittelijat käyttävät designeissaan rohkeasti värejä sekä seuraavat muodin maailmassa vallitsevia uusimpia trendejä. Normann Copenhagenia voikin pitää paitsi kauniiden designtuotteiden valmistajana, myös modernin ja tyylikkään skandinaavisen elämäntavan ja ajatusmaailman sunnannäyttäjänä. Näin Normann Copenhagenin perustajat Jan Andersen ja Poul Madsen näkevät yrityksensä ja sen toiminnan sekä motiivit suunnittelijoiden takana.

Normann Copenhagen tiivistetysti

Siirry alkuun