Designkaupat netissä

Menu

418 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Menu

Menu on tanskalainen design-yritys, joka on perustettu vuonna 1976. Menu Design suunnittelee ja valmistaa nerokkaita tuotteita skandinaaviseen tyyliin. Menu Designin design-filosofian kulmakiviä ovat kunnianhimo, ajan tasalla oleva ajattelu ja perinteisten raja-aitojen rikkominen. Menu Designille suunnittelevat lukuisat lahjakkuudet, joista suurin osa on tanskalaisia lupauksia. Menu Design on palkittu monilla eri palkinnoilla, kuten Good Design Awardilla.

Menu Designin tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkipäiväiseen elämään sopivia, mutta silti estetiikasta ei ole tingitty. Yksi parhaimmista asioista Menu Designin tuotteissa on niistä välittyvä huumori. Sen kokoelmista nimittäin löytyvät esimerkiksi propellia muistuttava pannunalunen, viinilämpömittari, kuminen vaasi, hauska viinipussi, Dropp-kulho ja lystikäs kynttilänjalka.

Menu Designin tuotteet löytävät tiensä yhtä lailla vannoutuneen designin ystävän kuin lapsiperheen kotiin. Esimerkiksi kumista valmistettu vaasi on hyvännäköinen, mutta ei mene rikki, vaikka lapsi tai lemmikkieläin sen kumoon tönäisisi. Menu Designin valikoimasta löytyy helposti arkipäivän esineitä, löytöjä kotiin ja vinkkejä sisustukseen. Merkin tuotteet ovat mitä mainioin lahjaidea, mutta ole tarkkana vieraillessasi verkkokaupassa, sillä mukaan saattaa tarttua kaikkea kivaa myös itsellesi.

Menu Designin nettisivuilla on erityinen ”Gift Guide”-osionsa, jossa on annettu vinkkejä lahjaksi miehelle, naiselle tai pariskunnalle. Sieltä löytyy myös ”Outlet”-osio, jossa voi tehdä löytöjä muita tuotteita edullisemmin.

Menu Design tiivistetysti

 

Siirry alkuun