Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Hobby Hall
Inessa
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Victorinox

49 tuotetta 4 kaupasta
Victorinox

Victorinox on sveitsiläinen Karl Elsenerin vuonna 1884 perustama yritys, jonka tunnetuin tuote on Sveitsin armeijan linkkuveitsi. Victorinox on maailman suurin taskuveitsien ja taskutyökalujen valmistaja. Victorinox myy myös kelloja ja laukkuja ja on mukana liikelahjabisneksessä. Victorinoxin nimi tulee ruostumattomasta teräksestä Victoria + Inox, Victorinox.

Victorinoxin tuotteet ovat tunnettuja siitä, että ne valmistetaan aina Sveitsissä. Kiinan halpatuotannon ja jäljitelmien takia Victorinox on alkanut markkinoida nimeään. Victorinoxin brändi perustuukin laatuun ja sveitsiläisyyteen, mitä tuotteissa esiintyvä valkoinen risti kuvastaa. Victorinox on alkanut valmistaa myös kelloja, joiden tehtävänä on lisätä merkin suosiota varsinkin nuorten kuluttajien keskuudessa.

Maskuliinisen Victorinoxin etuna on monipuolisuus, sillä sen valikoimiin kuuluu noin 400 erilaista keittiötavaraa. Sen monitoimityökaluissa on vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu tietokoneista kiinnostuneille, metsästystä harrastaville ja golfia pelaaville. Victorinox on myös Euroopan suurin kokki- ja keittiöveitsien valmistaja. Victorinoxin kellovalikoimassa on noin 200 mallia, jotka muodostavat kolme ryhmää käyttötarkoituksensa mukaan: Active, Classic ja Professional.

Vuonna 2002 Victorinox lanseerasi uuden tuotealueen, matkalaukut, jotka olivat heti kolmanneksi eniten myyty laukkusarja Yhdysvalloissa. Victorinox-laukuilla on elinikäinen takuu, joka kattaa materiaali- ja valmistusvirheet. Victorinoxin uusin aluevaltaus on tuoksut ja vaatteet. Heidän kokoelmassaan on myös naisille suunnattu vaatemallisto.

Victorinox tiivistetysti

 

 

 

 

 

 

Siirry alkuun