Designkaupat.fi

Brafab

54 tuotetta 3 kaupasta
Brafab

Brafab on ruotsalainen, laadukkaita puutarhakalusteita valmistava yritys. Brafabin valikoimasta löytyvät ulkokalusteet joka tarkoitukseen: kesäkeittiön kalusteet grillijuhliin, jotain veikeää lasten synttärikutsuille tai pehmeän upottava aurinkotuoli nautinnollisiin laiskotteluhetkiin. Miltä kuulostaisi loikoilu mukavassa riippumatossa? Tai mitäpä jos kokeilisit perinteistä kesäkeinua? Brafabin puutarhakalusteet tekevät kesästäsi tyylikkään, mieluisan ja viihtyisän. Niiden avulla voit järjestää hienoimmatkin juhlat paviljonkeineen ja katoksineen.

Brafabin tuotteita hankkimalla voit nauttia kesästä huoletta ja täysin rinnoin. Brafabin valikoimissa on useita tyylikkäitä mallistoja, jotka tuovat viihtyisyyttä puutarhaan, terassille, rannalle tai vapaa-ajan asunnolle. Korkea laatu sekä kalusteissa että asiakaspalvelussa on Brafabille kunnia-asia.

Brafabin valikoimista löytyy kalusteita vaativimpaankin makuun. Esimerkkinä ylellisyydestä on Beatrice, joka on klassinen rottinkikalusto. Kalusteissa on 5,3 millimetrin polyrottinkipunos, ja kalustoa on saatavilla antiikkivalkoisena ja ruskeana. Suosittu Evita-sarja taas on laajentunut sohvalla ja sohvapöydällä. Brafabin kalusteita ja tekstiilejä on saatavana useissa väreissä ja malleissa, joita voit yhdistellä tarpeidesi mukaan. Kalusteita on saatavana myös useilla eri punoksilla, väreillä ja verhoiluvaihtoehdoilla.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Porin Terra oli minun keinun myyjä, mutta ei löytynyt uutta katoksen kangasta?
1/ 5
Uusi katos huono. Voisitteko ottaa yhteyttä mitä pikemmin sen parempi. 0400 921534
Admin:
Hei, Oletko yhteydessä suoraan paikkaan, josta olet Brafab-tuotteet hankkinut. Me emme voi auttaa asiassa. Ystävällisin terveisin, Designkaupat.fi ylläpito

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun