Designkaupat.fi
Baccarat

Baccarat on ranskalainen yritys, jonka juuret johtavat niinkin kauas kuin vuoteen 1764, jolloin kuningas Ludvig XV valtuutti Metzin piispan perustamaan lasipajan Baccaran kylään. Baccarat ammentaa vielä tänä päivänäkin vankasta käsityöperinteestä, maanläheisistä juuristaan ja yritteliäisyydestä.

Elegantti, arvokas, innovatiivinen ja harmoninen ovat avainsanat Baccaratin suunnittelutyössä. Baccarat kokeilee jatkuvasti uusia ideoita ja tekee mielellään yhteistyötä sekä uusien että kokeneiden suunnittelijoiden kanssa. Heidän yhteistyökumppaneitaan ovat olleet muun muassa sellaiset suunnittelijat kuin George Chevalier, Van Day Truex, Philippe Starck, Arik Levy, Jaime Hayon ja Marcel Wanders.

Baccarat julkaisee kaksi uutta kokoelmaa vuosittain. Heidän luettelossaan on myös yli 2000 jo kauan tuotannossa ollutta esinettä. Kokoelmiin kuluu lukuisia eri tuotteita, kuten koruja, koriste-esineitä, astioita, valaisimia ja lahjatavaroita. Baccaratin tuotteet vetoavat erityisesti naisiin, mutta sillä on miehiä varten erityinen ”Mens accessories” -tuoteryhmänsä, joka sisältää esimerkiksi kalvosinnappeja, kelloja ja koruja.

Baccaratilla on myös erityinen ”Occasions”-tuoteryhmänsä, joka sisältää tuotteita erilaisiin juhliin ja tapahtumiin, kuten häät, syntymäpäivät, polttarit, baby showerit, tupaantuliaiset, palkinnot ja niin edelleen. Baccaran valikoimista löytyy sopiva koru, lahja tai muu esine elämän joka tilanteeseen ja tapahtumaan. Jos sinun on vaikea keksiä vaikkapa lahjaa, kannattaa käydä tutustumassa Baccaratin uskomattoman laajaan ja silmää miellyttävään kokoelmaan.

  • Baccarat on ikivanha yritys, jonka valmistuksen pääpaino on koruissa ja koriste-esineissä
  • Valikoima on niin laaja, että siihen pääsee sisälle vasta vierailemalla itse Baccaratin tyylikkäillä nettisivuilla baccarat.com
Siirry alkuun