Designkaupat.fi

Tica Copenhagen design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Rum21 Design, Royal Design edustavat Tica Copenhagen -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Tica Copenhagen -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Tica Copenhagen -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Royal Design
  Toimitusaika: 4-9 pv
  Toimitukset: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Tica Copenhagen

Tica Copenhagen
Tica Copenhagen

Tica Copenhagen designtuotteet verkosta

Tica Copenhagen tunnetaan erityisesti ovimatoistaan. Nämä ovimatot eivät ole mitä tahansa kuramattoja, vaan ne ovat täyttä designia. Nämä ovimatot suorastaan kutsuvat vieraita kylään ja luovat ylellisen tunteen heti ulko-ovelta asti. Hyödynnä myös Tica Copenhagen -tuotteisiin käytettävissä oleva etu, jonka avulla saat tuotteet vieläkin edullisemmin.

Tica Copenhagen panostaa laatuun ovimattojen kohdalla. Mattoja on monessa eri materiaalissa, joten esimerkiksi kuraeteiseen sopivia mattojakin löytyy. Matot ovat tyylikkäitä aina värisävyjä myöten. Suurin osa matoista on tummia, joten niissä ei näy kaikki lika, mikä ulkoa kantautuu. Mattoja on myös beigen eri sävyissä. Beige onkin aina tyylikäs valinta. Vertaile mattoja meidän sivustollamme ja valitse itsellesi parhaiten sopivat. Lue myös käyttäjien kokemuksia, niin tiedät, mistä matoista tykätään erityisen paljon. Tilauksen voi maksaa monella eri tavalla. Maksutapoja ovat esimerkiksi maksukortti, verkkopankkimaksu, lasku ja osamaksu. Tilaaja voi myös valita, mihin hän haluaa tilauksen toimitettavaksi. Kotiin toimitus on kätevä valinta erityisesti suurille ja painaville paketeille.

Laadukkaat Tica Copenhagen designtuotteet netistä


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun