Designkaupat netissä

Skagerak

101 tuotetta 1 kaupasta
< Edellinen
Skagerak

Haluaisitko kotiisi puusta valmistettuja, tyylikkäitä huonekaluja? Skagerak saattaa olla merkkisi. Se on tanskalainen yritys, joka perustettiin jo vuonna 1844. Yritys sai alkunsa kiehtovalla tavalla, kun sen perustaja itse alkoi keräillä puita Skagenin rannoilta. Skagen on kylä Tanskassa Jyllannin niemimaan pohjoiskärjessä. Skagerak-nimi juontuu Skagerrakista, joka on Pohjanmeren salmi. Skagerakin kalustetehdas sijaitsee edelleen Pohjois-Jyllannissa. Skagerakin tuotteet ovat kauniita, luonnollisia ja raikkaita.

Skagerak valmistaa lähinnä ulkokalusteita, mutta sen valikoimista löytyy paljon muutakin, kuten lasten-, säilytys- ja kylpyhuoneen kalusteita. Luettelosta löytyy myös ruuanlaittoon, tarjoiluun ja seurapeleihin liittyviä tuotteita sekä riippumattoja, vaaterekkejä ja kuivaustelineitä. Mitä tahansa tarvitsetkaan kesällä ulkona oleiluun, löydät sen luultavasti Skagerakin mallistosta.

Skagerak on levittäytynyt Tanskasta jo kymmeniin eri maihin, ja se on tunnettu eri puolilla maailmaa. Skandinaavinen muotoilu on tehnyt vaikutuksen joka maailmankolkassa, eikä ihme. Skagerakin tuotteet ovat maanläheisiä, esteettisiä ja laadukkaita. Skagerak käyttääkin tuotteissaan FSC-sertifioitua puuta, mikä tarkoittaa, että puutuotteiden raaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Käy tutustumassa näihin luoviin ja ajattomiin huonekaluihin Skagerakin nettisivuilla osoitteessa skagerak.dk. Sivuilla kannattaa vierailla, koska ne ovat jo sinänsä visuaalinen elämys. Sivuilta löytyy tietoa Skagerakin tuotteista ryhmittäin, asiakaspalvelun yhteystiedot, tietoa yrityksestä, uusi katalogi ja kartta yrityksen toimipisteistä. Skagerak kertoo avoimesti myös työskentely- ja menettelytavoistaan. Ekologisuus, avoimuus ja vastuuntuntoisuus ovat tälle yritykselle tärkeitä arvoja.

Skagerak tiivistetysti

  • Skagerak on tanskalainen huonekaluvalmistaja, joka on erikoistunut ulkohuonekaluihin.
  • Valikoimasta löytyy myös muita sisustustuotteita.
  • Skagerak korostaa toiminnassaan mm. ekologisuutta.
  • Siirry alkuun