Designkaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Inessa
Poista kaikki suodattimet

Le Klint

105 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Le Klint

Le Klintin käsin laskostetut lampunvarjostimet ja valaisimet ovat suosittuja klassikkoja, jotka sopivat moniin erilaisiin tiloihin ja huoneisiin. Le Klintin historia alkaa 1920-luvulta, kun insinööri, arkkitehti ja taidemaalari P.V. Jensen-Klint kehitti ensimmäisen pliseeratun lampunvarjostimen omiin tarpeisiinsa. Hän pliseerasi varjostimen, koska se piti saada sopimaan fotogeenilamppuun, jonka hän myös oli suunnitellut.

Vuonna 1943 hänen poikansa Kaare ja Tage Klint jatkoivat isänsä työtä ja loivat Le Klintistä yrityksen, joka on tunnettu klassikoistaan mutta myös koko ajan uudistuvasta ja kasvavasta valikoimastaan. P.V. Jensen-Klint tuli vahingossa keksineeksi ikonisen valaisimen, sillä taipuisasta varjostimen reunasta tuli myöhemmin Le Klintin tunnusmerkki. Nykyään merkin asiakkaana on muun muassa Tanskan kuninkaallisia.

Le Klientin kokoelmista löytyy lamppuja joka paikkaan: pöydälle, lattialle, seinälle, kattoon, ulkotiloihin ja niin edelleen. Sittemmin Le Klient on laajentanut valikoimaansa valaisimista muihin sisustustarvikkeisiin. Valikoimissa on nykyään myös vaaseja, kynttilänjalkoja ja koristeita.

Jos haluat mahtavan sisustuskokemuksen, käy tilaamassa oma klassikkosi netistä. Le Klientin nettisivuilla voi viettää mielenkiintoisia hetkiä myös tutustumalla sarjan suunnittelijoihin, selailemalla tuotekuvastoa tai seuraamalla videota lampunvarjostimen teosta.

Le Klint tiivistetysti

Siirry alkuun