Designkaupat.fi

Select21 design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Rum21 Design, Royal Design edustavat Select21 -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Select21 -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Select21 -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Royal Design
  Toimitusaika: 4-9 pv
  Toimitukset: 9 - 29 €
  Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksissa (ei koske huonekaluja)
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Select21

Select21
Select21

Select21 on hieman erilainen designmerkki. Se onkin itse asiassa konsepti, jonka on perustanut internetin suosittu ja arvostettu verkkokauppa Room21. Room21.fi myy netissä laadukkaita ja arvostettuja designtuotteita monilta kuuluisilta ja maailmanlaajuisesti arvostetuilta suunnittelijoilta. Tämä verkkokauppa onkin kerännyt paljon positiivisia kokemuksia ja arvosteluja huonekalujen ja design-tuotteiden rakastajien keskuudessa. Netistä tilaaminen kasvattaa suosiotaan myös suunnittelun ja muodin maailmassa: niin kätevää ja nykypäivään sopivaa se on.

Select21-merkki käsittää huonekaluja, valaisimia ja muita sisustustarvikkeita. Tuotteet, jotka ovat päätyneet Select21-merkin alle, tilataan suoraan niiden valmistajien tehtailta. Yhdessä monien eri maahantuojien kanssa Room21-verkkokauppa valitsee tuotteet tähän houkuttelevaan Select21-mallistoon. Koska kaikki linjan tuotteet tilataan ilman minkäänlaisia välikäsiä suoraan valmistajilta, ovat hinnatkin sen mukaisia. Select21-mallistossa on siis tarjolla huippulaadukkaita designtuotteita monilta eri valmistajilta, useita muita tuotteita edullisempaan hintaan.

Select21-mallistosta löydät upeita designtuotteita kotiin, toimistoon tai mihin tahansa neljä seinää omaavaan rakennukseen. Designista puhuttaessa alkaa montaa meistä pelottaa kukkaron kulutus, mutta Select21-mallistosta voit tehdä löytöjä maahantuojien hinnoilla. Mallistossa on tarjolla lähes kaikkea, mitä kaunis koti tarvitsee. Jokainen Select21-malliston tuote, pöytä, baarijakkara, mediataso tai valaisin ovat huippulaatua ja uusinta tämän päivän designia. Näin Select21 tarjoaa sekä silmänruokaa että käytännöllisyyttä.

Select21 design tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun