Designkaupat netissä
Nomess Copenhagen

Nomess Copenhagen tarjoaa säilytysratkaisuja skandinaaviseen tyyliin

Nomess Copenhagen on Suzanne Pottsin vuonna 2007 perustama tuotemerkki Tanskasta. Nomess Copenhagen on keskittynyt kauniisiin ja käytännöllisiin säilytysratkaisuihin, jotka sopivat jokaiseen kotiin. Ripustimet, henkarit, säilytyslaatikot, purkit ja telineet ovat Nomess Copenhagenille tyypillisiä tuotteita. Kultaiset tai siniset hengarit tekevät arkisäilytyksestä mielenkiintoisemman ja läpinäkyvät akryylirasiat säilövät tavaroita, joita ei haluta piillottaa. So-Hooked hylly on tyylikkään yksinkertainen koukkuteline, jonka päällä on pieni hylly. So-Hooked sopii hyvin niin eteiseen, konttoriin kuin keittiöönkin ja sitä on saatavana eri väreissä. Nomess Copenhagen tuokin esiin säilytysratkaisuja, joiden värit sopivat monenlaiseen kotiin.

Nomess Copenhagen Dress Up

Nomess Copenhagen tuo tuotteet kauniisti esiin. Dress up vaaterekki on yksinkertainen, mutta samalla tyylikäs. Puusta ja alumiinista valmistettu Nomess Copenhagenin vaateteline on käytännöllinen sisustuselementti, johon voi yhdistää helposti saman merkin henkareita tai ripustuskoukkuja. Nomess Copenhagenin vaaterekki on tukeva ja laadukas valinta, joka sopii niin makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin. Dress up vaatetelinettä on saatavilla tällä hetkellä netistä mustana, valkoisena ja puunvärisenä Nomess Copenhagenin jälleenmyyjiltä. 

Momabox säilyttää näkyvästi

Momabox on värikäs ja läpinäkyvä säilytyslaatikko Nomess Copenhagenilta. Erikokoisia, akryylimuovista valmistettuja säilytyslaatikoita voi helposti yhdistellä keskenään. Värivalikoima on herkullinen ja hinta edullinen. Momabox no 12 on kooltaan sopiva vaikkapa keksien säilyttämiseen. Momabox on toimiva kannellinen säilytyslaatikko, joten myös pöly pysyy poissa. Läpinäkyvyys ja värien käyttö sopii hyvin kaikenlaiseen säilyttämiseen. Pienet tavarat eivät mene hukkaan, jos niille on oma paikka ja tähän Nomess Copenhagen tarjoaakin kauniita ratkaisuja. Clear A4 laatikot ovat myös mainioita A4 kokoisten papereiden säilömiseen. Laskujen säilytys, verotukseen liittyvät paperit ja kaikki muut tärkeät paperit säilyvät hyvässä kunnossa läpinäkyvässä Clear A4 laatikossa. Toimivat säilytysratkaisut ilahduttavat arjessa, joten niihin kannattaa ehdottomasti panostaa designista tinkimättä. 

Siirry alkuun