Designkaupat netissä

Kähler

114 tuotetta 2 kaupasta
< Edellinen
Kähler

Kähler luo keraamista taidetta

Kähler on perinteikäs tanskalainen yritys, joka on perustettu jo vuonna 1839. Kählerin taidekeramiikka keräsi runsaasti suosiota jo 1800-luvun loppupuolella. Kähler on työllistänyt aikojen saatossa lukuisia tanskalaisia käsityöläisiä ja taiteilijoita. Kählerin menestys kumpuaa perinteisestä osaamisesta ja toisaalta kyvystä ajatella keramiikkaa uudella tavalla. Kählerin tuotteet valmistetaan edelleen perinteisillä tavoilla ja jokaisessa tuotteessa on uniikki, käsintehty väri ja muoto. 

Kähler tuotteissa yhdistyy kaunis muoto ja väri

Kählerin keramiikka on muodoltaa yksinkertaisen kaunista. Pienet yksityiskohdat ja upeat värit tekevät tuotteista designia, joka varmasti kestää myös aikaa. Kählerin tuotteissa on trendikkäitä, syviä värejä, kuten tummanharmaata, luumua ja petroliumin sinistä. Lisäksi löytyy myös hempeitä sävyjä, kuten vaaleanpunaista, minttua ja valkoista. Maljakot, vaasit, kynttilänjalat, astiat, kellot ja kynttilälyhdyt ovat Kählerin tunnetuimpia tuotteita tänä päivänä. Esimerkiksi Hammershøi astiasarja on klassisen kaunis, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Astiat ovat jo yksittäin näyttäviä ja kauniita. Hans-Kristian Bauerin suunnitteleman sarjan astiat on valmistettu keramiikasta, tammesta ja lasista.

Kähler Omaggio

Kähler Omaggio on moderni sarja, joka on saanut vaikutteita Kählerin perinteisestä raita-kuviosta. Ditte Reckweg ja Jelena Schou Nordentoft ovat suunnitelleet Omaggio sarjaan kauniita vaaseja, maljakoita, lautasia, kynttilälyhtyjä ja kynttilänjalkoja. Valkoisella pohjalla kimmeltää helmiäisellä maalatut raidat, hopeiset raidat tai mustat raidat. Lisäksi Omaggio sarjasta löytyy myös värillisiä vaihtoehtoja raidoille. Omaggio tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion myös Suomessa. Perinteisen keramiikan ja modernin viimeistelyn onnistunut yhdistäminen on tehnyt Omaggio vaaseista suosittuja tuotteita, jotka sopivat monenlaiseen kotiin. Omaggio tuotteita löytyy hyvin Kähler jälleenmyyjiltä netistä.

Siirry alkuun