Designkaupat.fi

Mille Notti design tuotteita myyvät nettikaupat

Designkaupoista mm. Länna Möbler, Rum21 Design edustavat Mille Notti -design tuotteita. Näet kaikki sivujemme Mille Notti -design tuotteita myyvät designkaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Mille Notti -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 designkauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Länna Möbler
  Toimitusaika: 2-14 pv
  Toimitukset: 2 - 68 €
  Ilmainen toimitus yli 1080€ tilauksiin
 • Rum21 Design
  Toimitusaika: 3-6 pv
  Toimitukset: 5 - 35 €
  Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] designkaupat.fi

Mille Notti

Mille Notti
Mille Notti

Mille Notti® pyyhkeet ja tekstiilit

Mille Notti valmistaa korkealaatuisia pyyhkeitä ja muita tekstiilejä, kuten vaikkapa petivaatteita. Jos haluat tietää, mistä materiaalista pyyhkeet ja tekstiilit on valmistettu, klikkaa kuvaa ja saat lisätietoa tuotteesta. Mille Notti -tuotteita on saatavana monessa eri värissä, joten jokaisen kodin sisustukseen löytyy takuulla sopivat.

Mille Notti tekee kaikkia niitä tekstiilejä, joita kodissa tarvitaan. Pyyhkeet, tyynyt, päiväpeitot ja muut tekstiilit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joten ne kestävät aikaa ja käyttöä. Lue käyttäjien kokemuksia ja opi, kuinka pidettyjä tämän merkin tuotteet ovat. Ne sopivat niin omaan kotiin kuin lahjaksi. Myös esimerkiksi tyynyjä ja petivaatteita on monessa eri koossa, joten ne sopivat niin parisänkyyn kuin yhden hengen sänkyynkin. Siirry tekemään tilauksesi suoraan verkkokauppaan ja valitse sopiva maksutapa. Se voi olla maksukortti, verkkopankkimaksu, osamaksu tai lasku. Sen jälkeen pääset valitsemaan haluamasi toimitustavan. Jos tilaat kerralla enemmän, voi kotiin toimitus tulla kysymykseen. Pienemmät paketit sen sijaan voi hakea myös postista.

Laadukkaat tekstiilit saat netistä


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun