Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Royal Design
Rum21 Design
Stockmann sisustus
Poista kaikki suodattimet

Louis Poulsen

308 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen
Louis Poulsen

Tanskalainen Louis Poulsen –yritys sai alkunsa vuonna 1874, kun Ludvig R. Poulsen perusti viinintuontiyrityksen. Sittemmin yhtiön toimiala on muuttunut ja kasvanut.

Tänä päivänä Louis Poulsen tunnetaan laadukkaasti ja omaperäisesti muotoilluista valaisimistaan. Louis Poulsenin valaisimet ovat kestäviä klassikoita, joiden muotokieli jaksaa säväyttää ihmisiä. Louis Poulsenin valaisimien klassikkoasemaa Tanskassa voisi verrata suomalaisten Aalto-maljakkoon, sillä lähes joka toisessa tanskalaiskodissa on Louis Poulsenin valaisin. Louis Poulsenin lamppu on loistava sijoitus, sillä sen laatu kestää vuosia.

Valaistusratkaisujen suunnittelu ja kehittäminen on haastava tehtävä, joka vaatii ammattitaitoa. Louis Poulsen tarjoaakin osaamisensa kuluttajien käytettäväksi. Hedelmällinen yhteistyö arkkitehtien ja muotoilijoiden kanssa on lujittanut Louis Poulsenin ammattitaitoa. Louis Poulsen on tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Arne Jacobsenin, Verner Pantonin ja Poul Henningsenin kanssa. Louis Poulsenin osaaminen on loistava yhdistelmä teknistä taituruutta ja kaunista muotoilua.

Louis Poulsen tarjoaa valaisimia kotien lisäksi julkisiin tiloihin, kuten hotelleihin, näyttelyihin, kouluihin ja ostoskeskuksiin. Heidän valaisimiaan löytyy myös ulkotiloista, kuten toreilta, aukioilta ja tunneleista. Harjaantunut silmä tunnistaakin Louis Poulsenin omintakeisen tyylin ja bongailee tuttuja valaisimia ympäri kaupunkia. Louis Poulsen haluaa tarjota sekä ihmisystävällistä että ympäristöystävällistä valaisua.

Louis Poulsen tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun