Designkaupat netissä
Linie Design

Linie Design on tanskalainen, eettinen ja arvostettu design-mattoja valmistava tuotemerkki, jonka tuotteita voi ostaa design-kaupoista netissä. Linie Designin matot ovat eksklusiivisia ja samalla luonnonläheisiä. Matot edustavat skandinaavista muotoilua parhaimmillaan. Matot kuitenkin tehdään perinteisellä ammattitaidolla käsin – tämä on nykyaikana harvinaista ja seikka, joka tekee Linie Designin matoista erityisiä. Linie Designin mallistosta löytää varmasti suosikkinsa villa- tai sekoitematoista, muhkeista nukkamatoista tai sileistä kudotuista matoista. Vakiokokojen lisäksi mattoja saa myös omien mittojen mukaan tehtynä.

Netin design-kaupat myyvät mielellään Linie Designin mattoja siksi, että ne ovat paitsi upeasti muotoiltuja myös aina uniikkeja ja autenttisia. Nämä Care & Fair -merkinnän saaneet matot valmistetaan käsin Intiassa ja niiden valmistus auttaa vähentämään laittoman lapsityövoiman käyttöä sekä tukee valmistajien perheitä ja yhteisöjä. Linie Design -matot ovat kuuluja siitä, että niissä yhdistetään hienovaraisesti pellavaa ja villakuituja. Erityinen loimitekniikka, käsityö ja luonnollinen värivaihtelu antavat Linie Designin matoille oman yksilöllisen ilmeen.

Linie Design -mattojen ostaminen netistä design-kaupasta on kätevää. Mattojen vertailu ja mittailu kotona on tehtävissä silloin kun parhaiten sopii, ja maton saa kotiin toimitettuna. Alennuskoodeja löytää netistä esimerkiksi sivustolta alennuskoodeja.fi. Netin palstoilta voi seurailla muiden maton netistä tilanneiden kokemuksia.

Linie Design tiivistetysti

  • Linie Design tarjoaa käsintehtyjä laadukkaita mattoja, joita voi ostaa netistä design-kaupoista.
  • Kotisivu on osoitteessa liniedesign.dk.
  • Esimerkiksi stockmann.com ja shop.catalina.fi myyvät näitä mattoja netissä.
Siirry alkuun