Designkaupat netissä
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Kosta Boda

5 tuotetta 1 kaupasta
Kosta Boda

Värikkäistä taidelasiesineistään tunnettu Kosta Boda perustettiin jo vuonna 1742. Se onkin Ruotsin vanhin toiminnassa oleva lasitehdas. Nykyään se on osa Skandinavian suurinta lasivalmistajayritystä Orrefors Kosta Boda AB:ta.

Käsintehty, ainutlaatuinen ja taiteellinen lasi on tehnyt Kosta Bodasta yhden Ruotsin vahvimmista tuotemerkeistä ja yhden maailman johtavista lasin valmistajista. Kosta Bodan tavoitteena on tutkia lasin mahdollisuuksia loputtomiin ja löytää siitä aina uutta muovattavaa. Kosta Boda työskentelee vain parhaimpien suunnittelijoiden ja raaka-aineiden kanssa.

Smoolannissa sijaitsevalla Kosta Bodan tehtaalla vierailee yli miljoona lasinystävää vuosittain. Omaperäinen, rohkea ja huomiota herättävä tyyli on Kosta Bodan muotoilun kulmakiviä. Kosta Bodan lasiesineet tunnistaa taiteellisuudesta, värikkyydestä ja muodosta.

Lasiesineiden ainutlaatuisuus on pitänyt Kosta Bodan designin huippunimenä jo kolmatta sataa vuotta. Sen originelli ote on tehnyt siitä yhden maailman tunnetuimmista lasinvalmistajista. Monet tunnetut suunnittelijat, kuten Bertil Vallien, Ulrica Hydman-Vallien ja Kjell Engman ovat tehneet yhteistyötä Kosta Bodan kanssa.

Kosta Bodan valikoima tarjoaa paljon designin ystäville: maljakot, kulhot, astiastot ja koriste-esineet on aina tehty samalla, ammattitaitoisella otteella. Suosituimmista sarjoista mainittakoon My Wide Life Mine-lasit ja MakeUp-sarja.

Kosta Boda lyhyesti

Siirry alkuun