Designkaupat netissä

Kartell

23 tuotetta 1 kaupasta
Kartell

Kartell on italialainen yritys, jonka huonekaluissa yhdistyy korkeatasoinen muoviteknologia ja design. Yritys on perustettu vuonna 1949 Milanossa. Kiinnostava yksityiskohta on, että yritys aloitti autojen lisävarusteiden myynnillä, mutta laajensi kodin sisustamiseen vuonna 1963.

Kartellin tuotteet ovat saaneet vuosikymmenien aikana monia designpalkintoja. Heidän ensimmäisiä kalusteitaan olivat Componibili-säilytyskalusteet, jotka ovat edelleen heidän suosituimpia tuotteitaan. Philippe Starkin suunnittelema Masters-tuoli on yksi Kartellin klassikoista. Tuolin muotoilu kunnioittaa kolmea tunnettua designtuolia: siinä nimittäin yhdistyvät Arne Jacobsenin Seiska-tuolin, Eero Saarisen Tulppaani-tuolin sekä Charles ja Ray Eamesin DSR-tuolin tyylit.

Kartellin valikoimista löytyy paljon erilaisia kalusteita, kuten tuoleja (esim. Ghost), valaisimia (esim. Take), pöytiä, hyllyjä, säilytyskalusteita ja muuta sisustamiseen liittyvää, kuten telineitä, koukkuja, tikkaita, peilejä ja astioita. Kartellin kalusteet ovat värikkäitä mutta tyylikkäitä, moderneja mutta kauniita ja yksinkertaisia mutta tyylikkäitä.

Kartell-tuotteet valmistetaan edelleen kotimaassaan Italiassa. Tuotteiden ja toiminnan keskiössä ovat luovuus, laatu, innovatiivisuus, glamour, toiminnallisuus ja teknologia. Kartell tekee yhteistyötä monien huippusuunnittelijoiden, kuten Philippe Starckin, Patricia Urquiolan, Piero Lissonin ja Antonio Citterion kanssa.

Kartell lyhyesti

Siirry alkuun