Designkaupat.fi

Hillerstorp

517 tuotetta 3 kaupasta
< Edellinen
Hillerstorp

Hillerstorp on Skandinavian suurin puutarhakalusteiden valmistaja. Hillerstorp valmistaa kalusteensa useista eri materiaaleista, joten valittavanasi ovat mieleisesi materiaalit aina puusta keinorottinkiin asti. Myös pehmusteet ovat vapaasti valittavissa moninaisesta kokoelmasta. Hillerstorpin valikoimasta löytyy muun muassa FSC-sertifioidusta männystä tehtyjä kalusteita, jotka ovat laatutietoisen valinta. Hillerstorp tekee terassistasi, puutarhastasi tai vapaa-ajan asunnostasi miellyttävän ja viihtyisän paikan.

Hillerstorpin suuresta valikoimasta löydät ulkokalusteet niin omalle pihalle, mökille kuin matkoillekin. Hillerstorpin hyvännäköisillä kalusteilla loihdit hetkessä pihallesi oman, viihtyisän maailman koko perheelle tai vaikkapa juhlia varten isommallekin porukalle. Laajasta valikoimasta löytyy niin kalusteita, aurinkosuojia kuin istuimiakin. Voit hankkia samalla myös valaistukseen tarvittavat lamput ja muut välineet.

Hillerstorpin tuotteilla loihdit helposti arkisen ilmeen mökille, juhlapaikan takapihallesi tai lystikkäät lastenkutsut puutarhaan. Laadukkaat ja kestävät tuotteet kestävät kovaakin kulutusta, joten tuotteita on helppo ottaa mukaan matkalle esimerkiksi rannalle tai asuntovaunuun.

Tutustu nyt Hillerstorpin ihastuttavaan kokoelmaan netissä ja tilaa mieleisesi kalusteet ja muut oheistervikkeet. Tuleva kesä, ihana loma ja uudet kokemukset on lähempänä kuin uskotkaan!

Hillerstorp tiivistetysti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

2/ 5
Ostin Madeleine - pöydän ja 6 tuolia. Miksi tuoleissa ei ole Hillerstorp-merkkejä? Pöydän keskeltä puuttui metalliosat ympyrästä. Tuolissa oli naula pystyssä ja maalimöykkyjä, tuoleista ja pöydästä jää valkoista maalia terassille.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun