Designkaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Guzzini

5 tuotetta 1 kaupasta
Guzzini

Guzzini - designia muovista

Guzzini on italialainen yritys, joka valmistaa lähinnä keittiöön ja kylpyhuoneeseen sisustustuotteita, kuten astioita, tuoleja ja kelloja. Enrico Guzzini perusti tämän perheyrityksen jo vuonna 1912. Kierrätetty ja myrkytön muovi on nykypäivänä yksi Guzzinin tavaramerkeistä. Heidän designissa on myös tärkeää yhdistää muoto ja toiminto, jolloin astiat ja huonekalut ovat myös mukavia käyttää. Muoviastiat ja ruokaluvälineet säväyttävät myös kirkkailla väreillään: esimerkiksi rohkea punainen ja kevään vihreä piristävät varmasti jokaista kattausta. 

Guzzini astiat netistä

Guzzinin astiat ovat edullisia, missä on varmasti osasyynä niiden valmistusmateriaali, kierrätetty muovi. Kaunis design kuitenkin tekee sen, että muoviastiat eivät ole halvan näköisiä. Guzzini myös yhdistelee materiaaleja, esimerkiksi Gocce -mukeissa on yhdistetty valkoinen posliini yhteen kirkkaanpunaisen muovisen korvan kanssa. Lopputulos on räväkkä, mutta tyylikäs. Useat Guzzinin tuotteet on valmistettu muovista, mikä kestää myös konepesun. Muoviset tuotteet ovat käteviä ottaa mukaan myös retkelle tai reissuun. Edullinen hinta houkuttelee leikittelemään designilla ja väreillä erilaisissa kattauksissa. Netistä Guzzinin jälleenmyyjiltä voi ostaa astioita monissa eri väreissä. 

Tuoli, jossa materiaalina muovi ja muita värikkäitä ideoita

Casa baarijakkara on Carlo Colombon käsialaa. Siro teräsrunko on yhdistetty ergonomiseen ja värikkääseen muovi-istuimeen. Robin Levien on taas suunnitellut Guzzinille värikkään ja tyylikkään aterinsetin. Aterimia on saatavilla 24-osaisissa aterinseteissä oranssina, punaisena, valkoisena, harmaana, sinisenä ja lilana. Guzzinin kellot toimivat taatusti katseenvangitsijoina. Valittavana on kirkkaasta muovista muotoiltuja kelloja tai Volare seinäkello, jossa värikkäät perhoset koristavat kellotaulua. 3-9-6-12 -kellot taas ovat yksivärisiä ja yksinkertaisia muodoltaan. Värivaihtoehtoina on vihreä, punainen, valkoinen ja musta. Guzzini tuotteita on hyvin saatavilla netistä. Edullinen hinta rohkaisee kokeilemaan uusia raikkaita värejä astioissa ja tuoleissa. 

Siirry alkuun