Designkaupat.fi
Jamie Oliver

James Oliver (s 1975) on brittiläinen ruokaohjelmistaan tunnettu kokki, jonka ohjelmia suomalaisetkin tv-katsojat ovat saaneet seurata. Jamie Oliver keksittiin alun perin televisioon tv-dokumentista ”Christmas at the River Café”, jossa hän esiintyi työpaikassaan lontoolaisessa River Caféssa.

Jamie Oliver on esiintynyt lukuisissa tv-sarjoissa, joista tunnetuimmat ovat Alaston kokki, Jamien keittiössä, Jamie Oliverin kouluruokaa, Jamie Italiassa ja Jamien ruokaremontti. Jamie on myös julkaissut useita kirjoja, kuten Alaston kokki ja Jamien keittiössä.

Jamie on rakentanut uraansa määrätietoisesti, ja hänen ympärillään pyöriikin valtava bisnes. Tv-ohjelmien lisäksi hän omistaa ravintoloita, kirjoittaa kirjoja, julkaisee lehteä, suunnittelee omia tuotteita ja harrastaa hyväntekeväisyyttä. Vuonna 2013 hänet valittiin Culinary Hall of Fameen.

Jamie Oliver -merkin valikoimissa on paljon erilaisia keittiön tuotteita, kuten keittokirjoja, astioita, ruuanvalmistusvälineitä, leivontatarvikkeita, ruuan säilytysastioita ja muita sisustustarvikkeita. Tuotteita on niin paljon erilaisia, että jokainen kotikokki löytää varmasti etsimänsä.

Jamie Oliverin tuotteista kiinnostuneen kannattaa vierailla netissä hänen kotisivuillaan, joista löytyy vinkkejä niin ruuanlaittoon kuin ruuanlaittovälineitäkin. Sivut ovat niin paljon luettavaa, että siellä vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Ja mikä parasta, sivujen kautta voi tilata Jamien ihania tuotteita.

 

James Oliver tiivistetysti

  • James Oliver on brittiläinen kokki, johon suomalaisetkin tutustuivat hänen ruokaohjelmiensa kautta.
  • Jamie Oliver on monessa mukana, hänellä on muun muassa omia kokkikirjoja.
  • Kaiken tarpeellisen, mitä tarvitset keittiössä, saat tilattua osoitteesta jamieoliver.com.
Siirry alkuun