Designkaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

ArchitectMade

29 tuotetta 1 kaupasta
ArchitectMade

Architectmade on tanskalainen designyritys, jonka tuotteet koostuvat tanskalaisten arkkitehtien suunnittelemista sisustusesineistä ja käyttötavaroista. Architectmaden kokoelman punaisena lankana on ajaton ja kestävä muotoilu. Architectmaden tuotteet ovat pitkäikäisiä monessakin mielessä: niiden design, laatu ja kestävyys ovat kaikki pitkään kestäviä. Architectmaden valikoima koostuu yllättävistä esineistä, jotka tuovat ripauksen skandinaavista tyyliä jokaiseen kotiin.

Architectmade tekee yhteistyötä Tanskan parhaimpien arkkitehtien ja muotoilijoiden kanssa. Heitä ovat muun muassa Jørn Utzon, Poul Kjærholm, Finn Juhl, Kristian Vedel ja Peter Karpf. Architectmaden muotoilun lähtökohtana on ajatus, jonka mukaan ”Mikään ei voita sitä tunnetta ja iloa, kun olet löytänyt aarteen. Aarteen, jossa näet jotain uutta joka kerta, kun katsot sitä.” Architectmade haluaakin tarjota designin ystäville Skandinavian mielenkiintoisimmat sisustustuotteet.

Architectmaden nettisivut tarjoavat mahdollisuuden tutustua tähän mielenkiintoiseen brändiin tarkemmin. Sivuilla avataan Architectmaden designfilosofiaa, kerrotaan heille suunnittelevista arkkitehdeistä, heidän tuotteistaan ja niiden jälleenmyyjistä. Sivuilta löytyy myös kattavat yhteystiedot ja erillinen osio lehdistölle.

Jos haluat kotiisi jotain todella persoonallista, hanki Architectmaden originellia designia ja voit olla varma, että niistä syntyy ihastelua ja keskustelua.

Siirry alkuun