Designkaupat.fi
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Finnish Design Shop
Nordic Nest
Poista kaikki suodattimet

Jacob Jensen

3 tuotetta 2 kaupasta
Jacob Jensen

Teollinen muotoilija Jacob Jensen syntyi vuonna 1926 Kööpenhaminassa. Hän työskenteli jo 1950-luvulla USA:ssa, mikä loi pohjaa hänen myöhemmälle menestykselleen. Vuodesta 1958 asti hänellä on ollut oma yritys.

Jacob Jensenin tuotteet ovat ajattomia ja yksinkertaisen tyylikkäitä. Muotoilun ideana ovat puhtaat linjat ja graafiset, pelkistetyt muodot. Tuotteiden muotoilusta tulee mieleen pohjoismainen perinne, jossa on mukana funktionalismia. Osan yrityksen tuotteista on suunnitellut Jacob Jensen ja osan kehittänyt hänen poikansa Timothy Jacob Jensen.

Jacob Jensenin monipuolisesta kokoelmasta löytyy mielenkiintoisia tuotteita aina lämpömittareista puhelimiin. Kokoelmaan kuuluu myös keittiön astioita, koruja ja kelloja. Jacob Jensenin tuotteet ovat tyylikkäitä, maskuliinisia, ajattomia ja virtaviivaisia. Ne vetoavat eritoten miehiin, mutta miellyttävät myös suoraviivaisesta ja neutraalista muotoilusta pitäviä naisia. Jacob Jensenin tuotteiden puhdaslinjaisuus ja klassisuus onkin eräs tuotemerkin salaisuuksista.

Jacob Jensenin merkistä ja henkilöstä kiinnostuneen kannattaa vierailla netissä hänen kotisivullaan. Siellä on kerrottu erittäin laajasti hänen tarinansa ja design-merkkinsä taustat. Sivut ovat ilahduttava poikkeus tavanomaisin nettisivuihin ja saavat lukijan kiinnostumaan Jensenistä ja hänen töistään entistä enemmän. Kuten suunnittelija itse ja hänen tuotteensa, myös kotisivut on tehty tyylillä.

Jacob Jensen lyhyesti

Siirry alkuun