Designkaupat netissä
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Foscarini

60 tuotetta 1 kaupasta
Foscarini

Foscarini on italialainen kaikkien sisustajien ja arkkitehtien tuntema design-tuotemerkki, jonka valloittavia ja huolellisesti suunniteltuja valaisimia on ostettavissa netistä design-kaupoista. Foscarinin tuntomerkkeinä ovat tutkimus ja innovatiivisuus. Foscarini keskittyy laatuun ja tuotekeskeiseen kulttuuriin. Valtavan suosion takia Foscarinilla onkin yli 2500 jälleenmyyjää yli 50 maassa! Ja luonnollisesti netin design-kauppojen ansiosta Foscarinin valaisimet ovat lähes kaikkien saatavilla.

Urguiola, Dixon, Palomba, Studio Kairos… Nimiä muotoilun huipulta ja nyt myös Foscarinin valaisinten suunnittelijoita! Foscarini käyttääkin suunnittelussaan useita designereita, joilta tilataan yleensä vain yksi valaisinperhe. Valaisinperheestä löytyvät esimerkiksi kattovalaisin, jalkavalaisin, pöytävalaisin ja seinävalaisin samaa teemaa noudatellen, mutta sitä taidokkaasti varioiden. Foscarinin tuotekokonaisuus ei kuitenkaan ole sekamelskainen ja hajanainen, vaan suunnittelijat on valittu huolella niin, että samantyyppinen rentouden ja leikkisyyden filosofia on tunnistettavissa kaikista Foscarinin valaisimista.

Foscarinin valaisimet ovat netin design-kauppojen haettuja tuotteita. Design-kaupassa on netissä helppoa selata koko tuotevalikoimaa ja vertailla tuotteita ja valaisinperheitä keskenään. Foscarinin mallistossa ei kannata pidättäytyä yhdessä perheessä, vaan yhdistellä valaisimia eri design-sarjoista. Muiden Foscarinin valaisimia ostaneiden nettishoppaajien kokemuksia, arvosteluja ja sisustuskuvia voikin helposti löytää netistä. Netistä voi lisäksi etsiä alennuskoodeja ja -kuponkeja design-kauppoihin esimerkiksi sivustoilta alennuskoodeja.fi. Alennuskoodien avulla Foscarinin valaisimet saa netistä todella edullisesti.

 

Foscarini valaisimet tiivistetysti

Siirry alkuun