Designkaupat netissä
Day Home

Day Home - boheemia sisustusta

Day Home syntyi Day Birger et Mikkelsenin vaatemerkin sisustusbrändiksi. Day Home on lähtöisin Tanskasta ja sen pääsuunnittelijana toimii Day:n visuaalisesta viestinnästä vastannut Marianne Brandi. Day Homen perustaja on Keld Mikkelsen. Day Home sekoittaa etnisyyttä skandinaaviseen selkeyteen ja mukana on myös ripaus boheemia tyyliä. Day Home tuotteet koostuvat pääasiassa tyynyistä, lyhdyistä, lautasista, kulhoista, matoista ja muista tekstiileistä.

Day Home tuotteet netistä

Day Home tuotteet ovat saaneet inspiraatiota Marokosta, Intiasta, Kiinasta ja Karibialta. Day Home tuotteet on lanseerattu markkinoille vuonna 2005 ja niiden tarkoituksena on yhdistää matkailun kautta tuodut vaikutteet skandinaaviseen sisustukseen. Day Home tuotteiden väritys tuo inspiraatiota maailmalta. Voimakkaat värit ja mustavalkoisuus säväyttävät, mutta toisaalta Day Home tuotteissa on myös lämpöä ja hempeyttä. Vastakohtaisuudet ja yhdisteltävyys tekevät Day Home tuotteista mielenkiintoisia.  Day Home tuotteita on kätevä ostaa netistä Day Home jälleenmyyjiltä. Lyhdyt, matot ja tekstiilit piristävät sisustusta ilman, että kukkaro kevenee mahdottomia. Day Home tuotteet ovat kuin matkamuistoja maailmalta, jotka sopivat lopulta monenlaiseen sisustukseen.

Day Home astiat

Day Home kulhoilla ja lautasilla saa helposti räväkkyyttä kattaukseen. Keraamiset astiat ovat saaneet inspiraationsa Marokosta. Mustavalkoisuus ja maalatut kuviot on helppo yhdistää muuten vaaleaan kattaukseen. Keraamiset astiat tulee tiskata käsin, mutta ne sopivat hyvin kaikenlaiseen tarjoiluun. Day Home astiat ovat jo itsessään näyttäviä, joten niitä voi hyvin säilyttää myös esillä. Day Home astiat sopivat hyvin yhteen muiden tuotteiden, kuten Day Home lyhtyjen kanssa. 

Siirry alkuun